Sök på Svedea.se

Företagsförsäkring

  • Skadedrabbade ger oss toppbetyg

  • Inga fyrkantiga paketlösningar

  • 99 % av alla ärenden hanteras inom ett dygn

Se pris och köp företagsförsäkring

Organisationsnummer

Skadedrabbade ger oss toppbetyg

Vi frågar alltid kunder som fått en skada hur vi skött skadehanteringen. Resultatet? 9 av 10 rekommenderar oss.

Inga fyrkantiga paketlösningar

Våra försäkringar anpassas efter dig – inte tvärtom. En försäkring från oss är alltid speciellt framtagen för ditt företag.

99 % av alla ärenden hanteras inom ett dygn

Om en skada inträffar vill du ha snabb hjälp. Vi ser till att verksamheten rullar så snart det är möjligt.

Vad tycker våra kunder?

4.9

Baserat på 154 omdömen
Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

Vi guidar dig till rätt företags­försäkring

Svedeas företagsförsäkring passar dig och ditt företag. Vi jobbar inte med one size fits all, för vi tror inte på den typen av företagsförsäkringar. Däremot tror vi stenhårt på att du bara ska betala för det skydd du och din verksamhet verkligen behöver.

För att ge dig en försäkringslösning som är anpassad efter din bransch och dina unika förutsättningar guidar vi dig rätt genom att ställa de rätta frågorna. Resultatet blir ett förslag som innehåller moment du måste ha plus tillägg du bör ha. Du får dessutom förslag på tillägg som kan vara bra att ha.

Testa och jämför oss gärna!

Vi ser Foppa som står framför en butik.

Nöjdast kunder fem år i rad

Svenskt Kvalitetsindex har för femte året i rad utnämnt oss till bolaget med Sveriges nöjdaste fordonsförsäkringskunder för privatmarknad. Vi har samma höga ambitioner för våra företagskunder. Nöjda kunder, oavsett vem det är.

Läs mer

Vad behöver jag för skydd?

Skydd du måste ha

Vissa försäkringsskydd måste du ha, oavsett vilken bransch du jobbar inom. Hit räknas vanligtvis ansvarsförsäkring, egendomsförsäkring, avbrottsförsäkring samt rättsskydd. Dessa kan du läsa mer om längre ner.

Skydd anpassat för din bransch

En del skydd rekommenderar vi att du väljer, efter många års erfarenhet av olika branscher och de skador som kan uppstå. Gör du bedömningen att de inte behövs kan du välja bort dessa.

Skydd du kan välja till

Slutligen kan du krydda din försäkringslösning med olika tillägg som kan vara bra att ha för just ditt bolag. Det avgör du själv utifrån dina specifika behov och önskemål.

Pratbubbla med texten Har du sett?

Småföretagarhjälpen

Som företagare finns det frågor som kan vara svåra att ha koll på. Därför har vi samlat några nyttiga tips som kan göra ditt liv som företagare enklare.

Läs mer

Det här ingår alltid

I vår företagsförsäkring ingår alltid ansvars-, egendoms-, avbrotts- och rättsskyddsförsäkring.

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd om du krävs på skadestånd genom sak- eller personskada, så kallat allmänt ansvar. I princip alla företag har behov av detta skydd.

Om ansvarsförsäkring

Egendomsförsäkring

En egendomsförsäkring täcker lös egendom du har inom företaget, exempelvis maskinerier såsom teknisk utrustning till kopieringsmaskiner, kontorsmöbler, datorer och varor för försäljning.

Om egendomsförsäkring

Avbrottsförsäkring

Om ditt företag drabbas av en egendomsskada som orsakar ett avbrott i din verksamhet, ersätter försäkringen den uteblivna vinsten och de fasta kostnader du måste betala som till exempel leasingavtal, hyres- och elkostnader eller personallöner.

Om avbrottsförsäkring

Rättsskyddsförsäkring

Om ditt företag hamnar i tvist med någon, till exempel en kund, hyresvärd eller leverantör och tvisten måste avgöras i rättsinstans, så hjälper rättsskyddsförsäkringen till med ombudskostnader för att driva tvisteprocessen.

Om rättsskyddsförsäkring

Våra villkor

Läs mer om våra försäkringar i för- och efterköpsinformationen och i de fullständiga villkoren. Kontakta oss gärna om du undrar över något.

Läs mer

Så säger våra kunder

Vi är stolta över våra höga betyg på kundnöjdhet! Så här hanterar vi kundomdömen: Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

4.8

Baserat på 2946 omdömen

Facebook

Instagram