Teckna din bilförsäkring här och nu!

Kontakta oss
0771-160 190 Mejla oss

En ovanligt bra försäkring för vanliga bilar

Vem som helst kan inte teckna vår bilförsäkring. Vi har valt bort nya bilar och unga bilister så att just du ska få ett bra pris! Kanske har du redan idag din hoj eller snöskoter försäkrad hos oss - vår bilförsäkring ger dig samma trygghet och service till ett riktigt bra pris!

Läs mer

Nyhet! Försäkra firmabilen hos oss

Vår bilförsäkring för företag gäller för begagnad personbil eller lätt lastbil, vars förare är över 30 år och bor i villa eller radhus. Genom att sätta rätt pris för rätt risk kan vi ge dig en konkurrenskraftig försäkring till ett billigt pris – dessutom ingår gratis lagning av stenskott när du tecknar halvförsäkring eller helförsäkring!

Läs mer

Billigare bilförsäkring för dig som bor i villa

Vår bilförsäkring vänder sig till dig som är 30+, bor i villa eller radhus i utvalda områden och kör en begagnad bil. På så sätt kan vi erbjuda en bilförsäkring till ett riktigt bra pris! Dessutom kan du själv välja bilverkstad när det är dags för reparation, något som sparar både tid och kilometer för dig.

Läs mer

Bra bilförsäkring för dig som äger en Volvo, Volkswagen eller Saab

Vår bilförsäkring är framtagen speciellt för dig som kör en vanlig begagnad bil med låg skadestatistik, till exempel de flesta modeller av Volvo, Volkswagen, Audi, Saab, Peugeot, Ford, Toyota, Skoda, Citroën, Subaru och Opel. Dessutom kan du själv påverka priset genom att välja olika självrisker.

Läs mer

Högt betyg för vår skadehantering!

Alla försäkringsbolag säger att de sätter kunderna i centrum men hur ser det ut i verkligheten? Mer än 95% av våra kunder som drabbas av en skada är nöjda eller mycket nöjda med vår skadehantering. Och vi ger oss inte förrän de sista 5 % också är riktigt nöjda. Anmäl din skada snabbt online!

Läs mer

Se vad som ingår i din bilförsäkring

Trafikförsäkring måste du ha enligt lag när din bil är i trafik. Med en halvförsäkring eller helförsäkring får du hjälp med kostnader som kan uppstå, till exempel om bilen behöver repareras efter en olycka.

Innehåll Trafik Halv Hel

Komplettera din bilförsäkring med XL

Till din hel- och halvförsäkring kan du köpa vårt XL-tillägg för bara 490 kr. Då får du räddnings- och bärgningsassistans dygnet runt helt utan självrisk och en kris- och olycksfallsförsäkring som gäller för både förare och passagerare. Dessutom har du rätt till likvärdig hyrbil i upp till 65 dagar i samband med en ersättningsbar skada. I kombination med helförsäkring ger XL även självriskeliminering vid djurkollision och skadegörelse.

Vanliga frågor & svar

 • Jag ska åka utomlands och besöka ett par länder i Europa, gäller min försäkring?

  Försäkringen gäller inom EES-området (EU, Island, Liechtenstein och Norge), Schweiz samt i ett antal Medelhavsländer. Vilka länder som försäkringen gäller i samt vilka länder som kräver Grönt kort ser du här.

  Om du planerar att åka utomlands så kontakta oss för att se över ditt försäkringsskydd och beställa grönt kort kostnadsfritt via vår kundtjänst.

 • Får jag låna ut min bil?

  Ja, bilen får framföras av alla som har någon av körkortsbehörigheterna B, B-utökad eller BE. Tänk på att du måste ha meddelat oss om någon under 25 år ska köra bilen då det påverkar priset på din försäkring. I annat fall gäller försäkringen med dubbel självrisk.

 • Varför får jag inte fram något pris på er webb?

  Det kan ha flera orsaker, till exempel saknas en del teknisk information om fordonet i Vägtrafikregistret. Börjar med att kontrollera att du verkligen använder rätt registreringsnummer.

Våra försäkringsvillkor

I villkorssammanfattningen och i de fullständiga villkoren kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid de fullständiga villkoren som gäller.

 Villkorssammanfattning Bilförsäkring 2017

 Fullständiga villkor Bilförsäkring 2017

 Fullständiga villkor Bilförsäkring 2016

 

 Villkorssammanfattning företagsägd bil eller lätt lastbil 2016

 Fullständiga villkor företagsägd bil eller lätt lastbil 2016

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Svedea till en vän eller kollega?

Just nu har vi betyget 7.17 och 228 personer har röstat.

1 = Inte sannolikt 10 = Mycket sannolikt