Sök på Svedea.se

Avbrottsförsäkring – vad är det?

Vad gör du om katastrofen slår till och dina lokaler drabbas av t ex brand eller översvämning?

Få företag är så ekonomiskt stabila att de skulle klara ett allvarligt avbräck i verksamheten. Därför bör du ha en avbrottsförsäkring som säkerställer att din affärsverksamhet kan fortsätta, trots att oturen lagt krokben för ditt företag.

Drabbas inte av avbrotten 

En avbrottsskada som kan uppstå till följd av en egendomsskada kan lamslå hela verksamheten under lång tid. Trots detta fortsätter många kostnader att löpa och i värsta fall kan det leda till att du måste lägga ned hela företaget.

Med vår Avbrottsförsäkring säkerställer du att verksamheten kan fortsätta. Avbrottsförsäkringen ersätter nämligen dina täckningsbidragsförluster, fasta kostnader och personals löner, om verksamheten stannar på grund av en plötslig och oförutsedd skada. Det här innebär bland annat att du slipper riskera att säga upp personal.  

Avbrottsförsäkring är en del av vår företagsförsäkring. Hos Svedea skräddarsyr du ditt företagsskydd själv. På så sätt betalar du inte för något du inte behöver och kan alltid känna dig säker på att det som betyder mest är bäst skyddat. 

Se ditt pris på företagsförsäkring

Ange dina uppgifter och börja räkna.

Organisationsnummer

Facebook

Instagram