Teckna din företagsförsäkring här och nu!

Se ditt pris


Är du förmedlare? Logga in här

Vi gillar småföretag. Och försäkring.

Vi på Svedea är själva entreprenörer som förstår värdet av snabba beslut och smarta processer. Och så tänker vi om försäkring - det ska vara enkelt att skaffa ett skydd som passar det egna företaget. Hos oss kan du på bara en minut teckna en riktigt bra försäkring anpassad för just ditt företag, det enda vi behöver är ditt organisationsnummer. Priset på försäkringen påverkas av vilken typ av verksamhet du driver och du väljer enkelt mellan två paket: L och XL.

En anledning att teckna vår företagsförsäkring

Våra försäkringar är anpassade efter varje verksamhet. Det betyder att du bara betalar för det som du faktiskt behöver, oavsett om du som småföretagare driver enskild firma, har handelsbolag eller aktiebolag. Försäkringarna erbjuds i två paket där du väljer det paket som passar din firma bäst.

Läs mer

Försäkra ditt företag på 60 sekunder!

Att köpa försäkring är inte så krångligt som många tror. Allt som behövs är ditt organisationsnummer och på mindre än en minut har ditt företag en bra och billig försäkring anpassad efter ditt egna företag.

Läs mer

Anpassad försäkring för dig som är småföretagare

Vi försäkrar inte alla branscher. Våra företagsförsäkringar är anpassade för små företag inom bland annat handel, konsulttjänster eller servicesektorn. Driver du till exempel butik, hunddagis, jobbar som datakonsult, organisationskonsult eller målare så hittar du sannolikt en försäkring som passar ditt egenföretag.

Läs mer

Rådgivning på djupet

Som företagare ställs du hela tiden inför en mängd frågor, inte minst när det handlar om försäkring. Varför behöver jag en ansvarsförsäkring? Ingår olycksfallsförsäkring? Våra rådgivare vet vilken företagsförsäkring som är rätt för just ditt företag. Välkommen att ringa oss på 0771-160 161.

Läs mer

Vanliga frågor och svar

Till skillnad från de flesta andra företagsförsäkringar är vår försäkring verksamhetsanpassad och uppdelad i två paket där du väljer det paket som passar dina behov bäst. Försäkringen tecknas enkelt på webben och premien beräknas på företagets omsättning och verksamhet.

Nej, det finns vissa begränsningar när det gäller omsättning, verksamhet och skadehistorik.

Försäkringen är anpassad för små företag med en årsomsättning upp till 10 miljoner och den riktar sig framförallt till företag med verksamhet inom handel, konsulttjänster och måleri på entreprenad.

Nej, försäkringsbeloppet för maskinerier och varor är 200 000 kr i L och 20 % av omsättningen i XL. Vid behov kan beloppet höjas.

Vissa justeringar kan göras i försäkringspaketen. Kontakta vårt kundnav för att få hjälp med detta. Utöver försäkringspaketen kan vissa tillägg göras, exempelvis sjukavbrottsförsäkring och olycksfallsförsäkring.

För att hålla nere premierna tecknas försäkringen i första hand på webben. Ibland kan det behövas kompletterande uppgifter – då hjälper vårt kundnav till och tar fram ett prisförslag.

Mer information om försäkringspakten får du om du fyller i ditt organisationsnummer på startsidan och sedan går vidare på "Se ditt pris". Under priset för respektive paket kan du se vad som ingår. 

Kortfattad information om försäkringsomfattning, undantag och säkerhetsföreskrifter finns i våra villkorssammanfattningar.

För partners

Om du behöver ett nytt lösenord mejlar du till foretag@svedea.se

När du loggar in på vår ombudswebb hittar du statistik för de grupper du har försäkrat under menyn "Avtal och statistik".

Betalning

Som företagare kan man välja betalning mot pappersfaktura per post eller mot pdf-faktura via mejl. För pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift om 29 kr. Försäkringen kan betalas per helår, halvår eller kvartal. Väljer du att dela upp betalningen tillkommer ett tillägg på 3 % av årskostnaden för halvårsbetalning och 5 % för kvartalsbetalning. 

Så tycker kunderna om vår företagsförsäkring

Se alla betyg och omdömen

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Svedea till en vän eller kollega?

Just nu har vi betyget 6.95 och 190 personer har röstat.

1 = Inte sannolikt 10 = Mycket sannolikt

Mer om företagsförsäkring

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Måndag–torsdag 7.30–19
Fredag 7.30–18
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.