Sök på Svedea.se

Kundomdömen och betyg

Sveriges nöjdaste kunder. Tack! Sveriges nöjdaste kunder. Tack!
Vi är stolta över våra höga betyg inom kundnöjdhet! Så här hanterar vi kundomdömen: Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.
Sveriges nöjdaste kunder inom Fordonsförsäkring 2019-2023 och inom Djurförsäkring 2023 Sveriges nöjdaste kunder inom Fordonsförsäkring 2019-2023 och inom Djurförsäkring 2023
1-5 stjärnor
Stjärnor
Alla produkter
Produktområde
Mest Relevant
Sortera efter

2024-05-27

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt hanterat, snabbt beslut och korrekt.

Mikael B.

Verifierad kund

2024-05-26

Känds som ett mycket bra

Känds som ett mycket bra bolag som jag känner mig trygg med! Kommer att anlita er i fortsättningen också.

Marie K.

Verifierad kund

2024-05-26

Snabbt och enkelt!

Jag behövde inte ens lägga ut pengarna utan hjälpen kom direkt. Tack Svedea!

Annika O.

Verifierad kund

2024-05-26

Lätt att få kontakt

Lätt att få kontakt

Mikael S.

Verifierad kund

2024-05-25

Snabbt o lätt

Mkt snabb respons o direktreglering. Snabbt utbetalt även på efterkommande vet.besök.

Anna S.

Verifierad kund

2024-05-25

Proffsigt bemötande

Alltid lika hjälpsamma och snabba!

Annette L.

Verifierad kund

2024-05-24

Mycket bra

Mycket bra

Lars-Göran O.

Verifierad kund

2024-05-24

Oat 635

Proffsigt och vänligt bemötande

Alf P.

Verifierad kund

2024-05-24

👍

👍

Mikael N.

Verifierad kund

2024-05-24

Supersnabb hantering utan krångel!

Man vet inte hur bra ens försäkring är förens man behöver använda den. Svedea hanterar skador snabbt och problemfritt utan krångel. Så glad att jag valt Svedea till mina djur.

Anja T.

Verifierad kund

2024-05-24

Bra service o snabb handläggning

Bra service o snabb handläggning

Anette B.

Verifierad kund

2024-05-24

Proffs

Smidig och effektiv hantering av fakturor och alltid ett mycket vänligt bemötande. Så nöjd med Svedea.

Annika H.

Verifierad kund

2024-05-24

Hund

Bra bemött hela tiden

Ann-Britt C.

Verifierad kund

2024-05-24

Utmärkt!

Mycket snabb och smidig hantering.

Susanne L.

Verifierad kund

2024-05-24

Elektronikfel

Skadan på bolen blev reglerad snabbt och bra från Svedeas sida Bilen lämnades in på Ford Hedin Bil i Lund reparationen tog tre månader fullständig katastrof. Men Svedea skötte sig utmärkt, jag anlitar dom gärna igen.

Ronny E.

Verifierad kund
  • 1 av 638

Facebook

Instagram