Teckna din vattenskoter-försäkring här och nu!

Se ditt pris

PuL

Du kan även se pris på motorbåtförsäkring och segelbåtförsäkring.

Kontakta oss
0771-160 190 Mejla oss

Jämför innehållet och påverka priset på din försäkring

På Svedea jobbar experter inom både sjöliv och försäkring. Det gör att vi kan erbjuda en skadeservice i världsklass utan att tumma på kostnad eller kvalitet. Priset på din vattenskoterförsäkring kan du påverka själv, bland annat genom att välja en högre självrisk för sjöskada samt uppläggnings- och transportskada.

Läs mer

Billigare försäkring för dig som skyddar din vattenskoter

Det bästa sättet att undvika skador på din vattenskoter är att skydda den. Därför kan du få upp till 30 % rabatt på din försäkring om du har stöldskydd och låser in din vattenskoter på natten. Dessutom får du 10 % rabatt av din aktuella självrisk för sjöskador avsatt till ett självriskkonto efter varje skadefritt år hos oss. Pengarna kan du sen använda till att betala en del av eller hela självrisken vid en skada.

Läs mer

Om 30 sekunder kan din vattenskoter vara försäkrad!

Vår vattenskoterförsäkring ger ett lika bra grundskydd som våra övriga båtförsäkringar. Köper du en helt ny vattenskoter ingår dessutom nyvärdesersättning första året. Det innebär att du får en ny vattenskoter utan värdeminskning vid en totalskada.

Läs mer

Märkesförsäkringar till bra priser

Våra märkesförsäkringar är speciellt framtagna för dig som kör Kawasaki, Sea-Doo och Yamaha. Våra försäkringar är framtagna i nära samarbete med märkets tillverkare och generalagent vilket innebär ett av marknadens bredaste grundskydd med snabbare ersättning vid stöld.

Läs mer

Så kan försäkringen bli ännu billigare

Vill du spara pengar på din försäkring så ska du se över vattenskoterns försäkringsvärde. En av fyra gör det alltför sällan och betalar därför onödigt mycket på sin försäkring. Hör av dig till oss, per telefon eller online, så hjälper vi dig gärna sätta rätt värde på din vattenskoter.

Läs mer

Det här ingår i din vattenskoterförsäkring

Försäkringen gäller för vattenskoter med backväxel, godkänd startspärr och SFF-godkänd lås av klass 3. Du kan utöka försäkringen genom att köpa tillägg för brand-, vagn- och stöldskador på din trailer.

Innehåll L

Våra villkor

I villkorssammanfattningen och i de fullständiga villkoren kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid de fullständiga villkoren som gäller.

 Villkorssammanfattning Vattenskoterförsäkring 2017

 Fullständiga villkor Båtförsäkring inkl. vattenskoter 2017

 Fullständiga villkor Motorbåtförsäkring inkl. vattenskoter 2016

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Svedea till en vän eller kollega?

Just nu har vi betyget 7.04 och 27 personer har röstat.

1 = Inte sannolikt 10 = Mycket sannolikt