Sök på Svedea.se

Svedeas kontor på Flemminggatan i Stockholm

Specialister med stor passion

Med passion, expertkunskap och inställningen att försäkring ska vara enkelt gör vi på Svedea skillnad för dig som kund.
 

Riktigt bra försäkringar

På Svedea försäkrar vi inte allt. Men det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Idag har fler än 400 000 kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa.

Hos oss kan du köpa försäkring för bil, motorcykel, snöskoter, ATV, båt, vattenskoter, hund, katt och företag. För att du ska kunna få en så prisvärd försäkring som möjligt är vi noga med vad vi försäkrar – till exempel tar vi inte in lyxbilar, sporthojar eller de allra yngsta förarna. Målet är att bli ledande inom våra specialområden och vi kan nog säga att vi är på god väg. Till exempel är vi störst i Sverige på mc-försäkring, båtförsäkring och snöskoterförsäkring.

Vi som arbetar på Svedea har alla ett passionerat förhållande till våra specialområden och är experter på det vi gör. Med kunskap som går på djupet kan vi ge dig bättre service och snabbare skadehantering till ett pris som tål att jämföras. Det är bland annat så vi gör skillnad.

HDI Global Specialty försäkrar

HDI Global Specialty SE är ett globalt verksamt sakförsäkringsbolag som bedriver försäkringsverksamhet i egen regi och via agenturföretag. HDI Global Specialty ägs av HDI Global SE som ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx AG med en omsättning överstigande 475 miljarder SEK.

Godkända av FI

Svedea AB är godkända som försäkringsförmedlare av Finansinspektionen. Försäkringsgivare för våra produkter är HDI Global Specialty.

Mer om Svedea

Facebook

Instagram