Sök på Svedea.se

Kvinna packar lådor framför en dator på sitt soliga kontor med många gröna växter.

Skydda ditt företag med rätt produkter

Framtidssäkra din verksamhet med hjälp av Svedea och väl utvalda säkerhetsprodukter.

Att vara egen företagare innebär en unik möjlighet att skapa något från grunden, att förverkliga sina visioner och påverka sin egen framtid. Det kräver skicklighet, anpassningsförmåga och en passion för det du gör.  

Det innebär också ett stort ansvar, och att komma ihåg att skydda den verksamhet som du arbetar så hårt för att bygga upp.  

Komplettera försäkringen med säkerhetsprodukter 

Med en bra företagsförsäkring kommer du långt, och med väl utvalda säkerhetsprodukter kan du skapa en ännu tryggare grund för framtiden. Vissa produkter ställer försäkringen ofta krav på, andra kan du välja. De säkerhetsföreskrifter som gäller för just din verksamhet hittar du i ditt försäkringsbrev och i försäkringsvillkoren. 

För att göra det enklare för dig samarbetar vi på Svedea med Sveriges ledande säkerhetsbutik på nätet – St George Security Store. Där hittar du ett brett sortiment av säkerhetsprodukter inom bland annat inbrottsskydd, stöldskydd, brandskydd, personlig säkerhet och första hjälpen. Produkter som kan minimera risk, skador och som samtidigt uppfyller vissa specifika säkerhetskrav. Hos St George kan du även få produktrådgivning och ta del av nyttiga säkerhetstips.

Besök St Georges säkerhetsbutik

Branschspecifika rekommendationer 

Beroende på vilken bransch du verkar inom finns ett antal säkerhetsprodukter som kan vara extra bra att ha eller rentav nödvändiga. 

Hos St George kan du enkelt hitta produktrekommendationer för just din verksamhet.

Det finns bland annat rekommendationer för: 

Se pris och köp företagsförsäkring

Organisationsnummer

Facebook

Instagram