Teckna din snöskoterförsäkring här och nu!

PuL
Kontakta oss
0771-160 190 Mejla oss

Jämför innehållet och påverka priset på din skoterförsäkring!

Fler än 30 000 skoteråkare kan inte ha fel. Många väljer vår skoterförsäkring för våra konkurrenskraftiga priser men också för vår förstklassiga skadereglering. Priset på försäkringen kan du påverka själv, beroende på vilken självrisk du väljer för stöld och vagnskada.

Läs mer

Nyhet! Lägre pris för äldre snöskotrar

Låt oss presentera Classic – en riktigt prisvärd snöskoterförsäkring för skotrar som är 20 år och äldre. Självklart får du våra lägsta självrisker och ett lika bra skydd som i vår vanliga skoterförsäkring, du slipper dessutom av- och påställning. Och priset! Ja, det har aldrig varit bättre.

Läs mer

Billigare snöskoterförsäkring för dig som är medlem i en skoterklubb.

Är du medlem i en skoterklubb får du 10% rabatt när du försäkrar din skoter. Dessutom kan din skoterklubb få 10 % av vad du betalar för din snöskoterförsäkring. Ange bara vilken snöskoterklubb du tillhör när du köper din försäkring!

Läs mer

Märkesförsäkringar till bra priser

Våra märkesförsäkringar är framtagna speciellt för dig som köper en ny eller begagnad Lynx, Polaris, Ski-Doo eller Yamaha hos en auktoriserad återförsäljare. De är alla framtagna i samarbete med märkets generalagent vilket innebär ett av marknadens bredaste grundskydd. Bland annat nyvärdesersättning och skydd för maskinskada. Vi är också ensamma i branschen om att erbjuda stilleståndsersättning.

Läs mer

9 av 10 är mer nöjda efter en skada

Alla försäkringsbolag säger att de sätter kunderna i centrum men hur ser det ut i verkligheten? Hos oss är de allra nöjdaste kunderna faktiskt de som råkat ut för en skada. Online kan du se exakt hur högt betyg våra skadedrabbade snöskoterkunder gett oss under året. Här kan du även anmäla din skada!

Läs mer

Det här ingår i din snöskoterförsäkring

Trafikförsäkring är ett måste så fort din snöskoter används. Men om olyckan skulle vara framme kan det bli dyrt. Med en halv- eller helförsäkring får du hjälp med de oväntade kostnader som kan uppstå, till exempel om snöskotern behöver repareras.

Innehåll Trafik Halv Hel

Köp XL till både halv- och helförsäkring

För bara 290 kr (261 kr för medlem i skoterklubb) kan du köpa vårt XL- tillägg som ger dig 100 kr/dag i stilleståndsersättning om snöskotern hamnar på verkstad under säsong (november-april) på grund av en försäkringsskada. Dessutom ingår en kris- och olycksfallsförsäkring för både förare och passagerare. XL höjer också den maximala ersättningen för skoterns tillbehör och utrustning till 50 000 kr.

Vanliga frågor & svar

Kan jag ställa av min skoter när säsongen är slut? 
Nej. Försäkringen är en så kallad årsförsäkring och gäller med samma villkor året runt. Premien är säsongsvarierad vilket innebär att man betalar mer på vintern jämfört med på sommaren. Vid avställning hos Transportstyrelsen återbetalas ingen premie.

Jag har valt att betala halvår men fick nästan hela årsbeloppet nu. Varför är kostnaden inte jämt fördelat om jag delar upp betalningen?
I en årsförsäkring är premien beräknad utifrån att snöskotern normalt bara används under vintersäsongen. Därför betalar du en större del av premien under vinterhalvåret och en mindre del under sommarhalvåret.

Vad ingår i maskinskadeförsäkringen?
Ibland kan oturen vara framme och du får ett motorhaveri. Med vår maskinskadeförsäkring kan du få ersättning för skador på motor och kraftöverföring på en serietillverkad snöskoter som är högst fem år gammal och som körts högst 1 000 mil.

 

Våra villkor

I villkorssammanfattningen och i de fullständiga villkoren kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid de fullständiga villkoren som gäller.

 Villkorssammanfattning Snöskoterförsäkring fr.o.m. 2016-10-01

 Fullständiga villkor Snöskoterförsäkring fr.o.m. 2016-10-01

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Svedea till en vän eller kollega?

Just nu har vi betyget 8.09 och 146 personer har röstat.

1 = Inte sannolikt 10 = Mycket sannolikt