Sök på Svedea.se

Deltagare i ett möte eller en panel räcker upp händerna för att ställa frågor eller rösta.

Kundpanel för småföretagare

Vi förstår hur det är att driva eget företag, och vi vet också att upplevelserna kan skilja sig åt. Ju fler som delar sina åsikter med oss, desto bättre tjänster och erbjudanden kan vi ta fram. Därför har vi en kundpanel.

Vi värdesätter dina åsikter och erfarenheter som småföretagare. Därför bjuder vi in dig att bli en del av vår kundpanel. Genom att dela med dig av dina tankar och idéer hjälper du oss att utveckla och förbättra våra försäkringar.

Varför gå med i kundpanelen?

Som del av vår kundpanel får du möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen av våra tjänster. Dina insikter och erfarenheter är ovärderliga för oss när vi strävar efter att bäst möta dina behov.

Genom att dela med dig av dina tankar och idéer kan du hjälpa oss att:

Vad intresserar dig mest kring företagande?

Vi vet att varje företagare har unika intressen och utmaningar. Därför vill vi veta vad som är viktigast för dig. Är det något särskilt område där du känner att våra produkter och tjänster kan förbättras? Finns det några specifika ämnen som du vill att vi tar upp i våra nyhetsbrev? Har du andra tankar eller förbättringsförslag? Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Så här går det till

Främst kommer vi att ställa frågor via enkäter där vi kommer beröra aktuella frågor och ämnen. Vid något tillfälle kan vi också vilja prata med dig för att få en djupare förståelse för dina åsikter.

Gå med i kundpanelen

Vill du vara med och göra skillnad? Gå med i vår kundpanel och hjälp oss ta fram ännu bättre försäkringslösningar för småföretagare.

Hämtar formulär

Foretag Gora Affarsplan

Inga fyrkantiga paketlösningar

Upptäck vår företagsförsäkring

Facebook

Instagram