2020 års stipendiater

Under 2020 delade vi ut Småföretagarstipendiet till sex verksamheter som var i behov av stöd till följd av coronakrisen. Läs mer om dem här!

irisdals blomsterhandel

Irisdals Blomsterhandel

Butiken har nästan hundraåriga anor och betyder mycket för grannskapet. Vi gratulerar Åsa och Frida och hoppas att stipendiet kommer väl till pass.

Läs mer här

 

gällivare bryggeri

Gällivare Bryggeri

Fredrik Westberg blev vår tredje stipendiat och fick en lite ljusare syn på framtiden för sitt lokalt omtyckta mikrobryggeri.

Läs mer här

 

mirkos skomakeri

Mirkos Skomakeri

Stefan Madunic ärvde sitt skomakeri av sin far 2003. Under åren har han byggt upp en stor och trogen kundkrets och är mycket omtyckt. Men coronakrisen tömde tunnelbanestationen där hans skomakeri ligger och därför blev situationen mycket ekonomiskt pressad. 

Läs mer här

 

friskvårdscenter

Friskvårdscenter

Tom Svensson startade företaget 1997 och 2005 anslöt dottern EmmaMaria som massör. Nu leder de verksamheten tillsammans. Företaget jobbar med friskvård och massage ute på företag och har växt genom åren med många kunder i flera branscher. Då slog coronakrisen till och de tappade  85 % av sina kunder över en natt.

Läs mer här

 

Centralbageriet

Centralbageriet i Gävle har funnits i 105 år och drivs idag av Anna Karlsson med familj. Redan på 20-talet började Anna Karlssons morfar hjälpa till som springpojke, och sedan 60-talet har det varit i familjens ägo. När coronapandemin tog fart vände de senaste årens goda resultat snabbt. Efterfrågan hos stora kundgrupper försvann och för första gången någonsin fick bageriet dra ned på personal. 

Läs mer här

 

frosty trails

Frosty Trails

Olav och Kristien flyttade från Nederländerna till byn Kåskats, utanför Vuollerim, för 10 år sedan. Där startade de ett upplevelseföretag som jobbar med slädhundar. Deras gäster stannar ca en vecka för att uppleva naturen, vintern och tystnaden och aktiviteterna har varit fullbelagda sedan många år. Då kom corona. Kunder började ställa in och reserestriktionerna förvärrade situationen då många utländska gäster kommer. Krisen var ett faktum.

Läs mer här

 

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.