Sök på Svedea.se

Svedea Live valpspecial

Nu kan du ställa frågorna du alltid undrat över till våra erfarna hundexperter och få ny kunskap som inspirerar till ett lyckligt hundliv.

Svedea Live 8 maj kl. 18.30-19.45 

Under vår digitala kväll i valpens tecken har du möjligheten att ställa frågor i möteschatten till vår expertpanel, som består av Kicki Fellstenius, hundpsykolog, och Ylva Trygger, veterinär.  De kommer att göra sitt bästa för ge dig svar på dina frågor och samtidigt bidra med tips och inspiration kring vardagen med valpar och unghundar.

Anmäl dig till vår digitala kväll i valpens tecken  Det enda du behöver göra är att anmäla dig här nedanför, så får du ett mejl med en möteslänk. Länken till livesändningen skickas till din mejl innan den 8 maj.

Den digitala kvällen sker på webben via Microsoft Teams och är kostnadsfri. Har du inte Teams så går det bra att delta ändå via möteslänken du får. Missa inte tillfället att ställa frågorna du alltid undrat över till våra erfarna hundexperter, lyssna på andras frågor och få ny kunskap som inspirerar till ett lyckligt hundliv. Vi hoppas du anmäler dig till vår kväll i valpens tecken!  

Anmäl dig här

Hämtar formulär

Tidigare livesändningar

Under vår senaste live-sändning tog vi och Kicki Fellstenius, hundpsykolog, hundcoach/instruktör och ägare till Glada Jyckar AB upp frågor och tips som kan hjälpa dig få ut mer av relationen med din hund och samtidigt få den att utvecklas. Du kan ta del av den inspelade versionen nedan.

Facebook

Instagram