Sök på Svedea.se

Tips och råd för dig som hundägare

Att ha hund är fantastiskt! Ett liv fyllt av kärlek och trofasthet, men också förpliktelser och utmaningar. Läs om allt från sjukdomar till roliga aktiviteter för dig och din hund.

Senaste artiklar

Skaffa hund

100 vanligaste och ovanligaste hundnamnen

Det finns många bra hundnamn att inspireras av när du ska döpa din hund. Här presenterar vi de 100 vanligaste – och ovanligaste – hundnamnen i Sverige de senaste åren!

Träning och aktivering

Hundparkour

Alla hundar tycker om att bli fysiskt och mentalt stimulerade och hundparkour är ett roligt alternativ som växer i popularitet bland hundägare runt om i världen. Vi berättar mer om vad det innebär.

Träning och aktivering

Hundar i samhällets tjänst

För många av oss är hunden en älskad familjemedlem. Men hunden spelar samtidigt en både viktig och oumbärlig roll i mångas vardag och spelar en lika viktig roll i vårt samhälle. Vi berättar mer.

Skötsel

Kastrering av hund – ja eller nej? 

Att kastrera hunden ger både önskade och oönskade effekter. Man kan kasterna både hanar och tikar och man brukar vänta tills hunden är minst sex månader gammal innan man kastrerar. Här går vi igenom n...

Hundraser

Malteser

Malteser är en liten bedårande hundras med livligt temperament. Den är mycket medveten om vad som händer omkring den och kan därför bli lite skällig. Men tränas den tidigt får du detta under kontroll....

Facebook

Instagram