Sök på Svedea.se

Kennelförsäkring

För uppfödare erbjuder vi en försäkring som ger ett bra skydd för din verksamhet. Till exempel gäller försäkringen om en av dina hundar skulle skada en person eller en annan hund.

Brett skydd för stora och små uppfödare

Vår kennelförsäkring ger ett bra skydd oavsett om du bedriver uppfödning i liten eller stor skala. Är ni flera personer som tillsammans bedriver en kennelverksamhet omfattas hela verksamheten av en och samma försäkring. Nedan kan du se en kortfattad beskrivning av vad som ingår i försäkringen, för fullständig information se villkoret. 

Ansvar

Försäkringen gäller om någon kräver skadestånd av dig eller din verksamhet på grund av sak- eller personskada, till exempel om en av dina hundar biter en person eller en annan hund. Försäkringen gäller även för hund som du tillfälligt tar hand om eller ansvarar för.

Rättsskydd

Försäkringen gäller för kostnader för en advokat (eller andra ombud) i samband med tvist, skattemål eller miljöbrott. Du kan till exempel få ersättning för kostnader för ombud om du hamnar i tvist med en valpköpare

Kris

Försäkringen gäller för terapihjälp om något allvarligt händer som drabbar dig eller någon i din verksamhet kan drabbas av. Det kan till exempel handla om att huset brinner ner och du behöver hjälp av terapeut för att bearbeta dina känslor.

Olycksfall

Försäkringen gäller om en besökare gör sig illa inom verksamhetens område. Det kan till exempel handla om att en valpköpare snubblar och slår ut en tand hos dig.

Vad kostar försäkringen?

Priset på kennelförsäkringen beror på vilken årsomsättning din verksamhet har. Det motsvarar i många fall hur mycket du säljer hundar för under ett år. Är du osäker på vilken nivå som passar för din verksamhet, kontakta oss så hjälper vi dig.

Köp försäkringen snabbt och enkelt!

För mer information och för att köpa försäkringen, ring kundnavet på 0771-160 190 eller mejla djur@svedea.se.

Villkor och information

I förköpsinformationen och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

Se våra villkor

Facebook

Instagram