Mer nytänkande inom hund­försäkring

Tycker du att det inte händer så mycket inom hundförsäkring mer än att det blir dyrare för varje år? Då borde du gilla ett bolag som satsar på förnyelse och att göra det bättre för sina kunder.

I Sverige domineras marknaden för djurförsäkring av ett enda bolag och det gynnar inte kunderna. Det var också en av anledningarna till att Svedea började med djurförsäkring. Vi ville göra skillnad och i handling visa vad vi menar. Fri flytträtt, valpförsäkring från dag ett och veterinärvårdsbesök som ingår i försäkringen är bara några exempel på vad vi saknade inom hundförsäkring – nu finns det!

"Klart att alla hundar ska ha det tryggt”

Odd Einar Bruem är chef för djurförsäkring på Svedea

Vi som jobbar med hundförsäkring på Svedea är själva hundmänniskor. Skulle din hund drabbas av en skada kan det vara skönt att veta att du blir omhändertagen av någon som förstår sig på hundar och har egen erfarenhet. Att få prata med någon som förstår gör stor skillnad.

Veterinärvårdsbesök hos FirstVet ingår

Det är inte alltid lätt att veta när ett besök hos veterinären är nödvändigt och när det går att avvakta. Det finns däremot ett intressant alternativ – den digitala veterinärkliniken FirstVet. Hos Svedea ingår veterinärvårdsbesök hos FirstVet i försäkringen. Läs mer om FirstVet.

Vad kostar det att försäkra min hund?

search
;
Sök hundras
Hundens födelsedatum
info_outline info_outline
Ditt personnummer