Sök på Svedea.se

Försäkring för nyföretagare

Vi gillar småföretag. På Svedea är vi själva entreprenörer i grunden och förstår värdet av snabba beslut och smarta processer. Så tänker vi också om försäkring – det ska vara enkelt att skaffa ett skydd som passar just ditt företag.

Är du i färd med att starta eget företag, eller har du precis tagit steget? Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på i början, men i allt som måste göras finns risk att man missar något väldigt viktigt – företagsförsäkring. En del tänker att hemförsäkringen skyddar i början av företagets liv, framför allt om man driver enskild firma. Det stämmer tyvärr inte. Läs mer om varför du behöver en företagsförsäkring här. 

På Svedea värnar vi om nyföretagande och den positiva påverkan det har på svensk ekonomi. Därför är vi stolta över vårt mångåriga samarbete med NyföretagarCentrum, som ger dig som medlem 10 % rabatt på vår företagsförsäkring. 

Unika lösningar för unika småföretag

Vi ger dig en individuellt utformad försäkring som du själv tar fram genom att svara på ett antal enkla frågor. Du guidas fram och väljer själv. Tryggt, enkelt och skräddarsytt på riktigt.

Innehållet i vår företagsförsäkring är indelat i tre delar:

De försäkringsskydd du måste ha är de som gör skillnad oavsett vilken bransch du jobbar inom, vanligtvis ansvarsförsäkring, egendomsförsäkring, avbrottsförsäkring och rättsskyddsförsäkring. Skydd du bör ha är de som vi av erfarenhet vet kan göra stor nytta för dig. Slutligen kan du välja mellan en stor mängd olika nischförsäkringar som är bra att ha för just ditt bolag.

Nyttiga tips till nykläckta företagare

Att bli småföretagare är både spännande och utvecklande, men steget du tar kräver samtidigt att du lär dig bära många hattar. Du äger företaget och är VD, men måste samtidigt ha koll på allt från ekonomi, eventuella personalfrågor och IT-säkerhet till marknadsföring, kundvård och inköp. Därför tänkte vi hjälpa dig lite på vägen med ett antal tips och råd som kan ge dig bättre kontroll över ditt nya liv som småföretagare.

Vad kostar det att försäkra företaget?

Se ditt rabatterade pris

Facebook

Instagram