Att byta till Svedea ska vara enkelt

En kattförsäkring som behandlar alla lika en försäkring som inte låser in dig hos samma försäkringsbolag över tid. Vi tycker du själv har rätt att välja det som passar bäst just nu och därför har vi som första bolag infört den fria flytträtten. Vi har dessutom kort karens och våra kattförsäkringar är öppna för alla katter, oavsett ålder och ras, och du väljer själv försäkringsbelopp och självrisker.

Fri flytträtt

Fri flytträtt innebär att din katt slipper undantag för tidigare kända eller behandlade sjukdomar eller skador när du väljer en försäkring hos oss. Katten ska då vara återställd och helt frisk när försäkringen börjar gälla och varit oavbrutet försäkrad innan försäkring tecknas hos oss. Fri flytträtt innebär även att du kan ersättas för eventuella sjukdomar eller skador som inte var kända vid flytten, men som kan anses ha påbörjats innan du tecknade försäkring hos oss. Det enda som då krävs är att du haft en motsvarande försäkring i ditt tidigare bolag.

Kort karens

Våra kattförsäkringar har bara 15 dagars karens. Det innebär att din försäkring gäller från dag 15 och ersätter därefter sjukdomar och skador som uppkommer efter du köpt försäkringen, förutsatt att dessa inte funnits eller börjat utvecklas innan försäkringen köptes.

Ingen åldersgräns

Våra försäkringar är öppna för alla katter, oavsett ålder och ras.

Se pris för din katt

Kattras
Kattens födelsedatum
info_outline
Personnummer
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.