Sök på Svedea.se

Båtvård

För många är pysslet med båten lika kul som att köra den. Dessutom håller en välskött båt längre och är mycket säkrare på sjön. Läs våra tips om båtvård här.
Båtvård

Bottenmålning av båt

Bottenfärg hindrar beväxning på båtens skrov. Men vilken bottenfärg är minst skadlig för miljön, vilka båtar får bottenmålas, är bottentvättning bättre? Vi ger dig tipsen.

Bottenmålning av en båt med vit färg
Båtvård

Båtar, korrosion och skötsel

Båtar och båtmotorer är känsliga och reagerar inte bra om de utsätts länge för naturens krafter. Men, det är inte så svårt att hålla din utrustning i trim, bara du tänker på ett dessa saker.

Båtvård

Båtvård steg för steg

När båtsäsongen är över ska båten upp på land, motorn servas och båten läggas upp på rätt sätt. Här är några smarta tips som kan hjälpa dig på vägen.

Fören på en träbåt
Båtvård

Serva utombordaren själv

När båtsäsongen närmar sig sitt slut är det viktigt att du tar hand om båten och båtmotorn. Här har vi satt samman en checklista kring hur du vinterförvarar din 2- eller 4-taktsmotor.

En utombordsmotor på en båt
Båtvård

Viktiga tillbehör till båten

När du skaffar båt finns det en hel del tillbehör som behövs men du behöver inte köpa alla på en gång. Vi har gjort en lista på dom du bör köpa först och de tillbehör du kan köpa senare. Vilka du behö...

En blå och vit båt med blå fendrar
1

Facebook

Instagram