Försäkringar för hundälskare

Att du vill ta hand om din bästa vän är självklart. Med våra försäkringar får du ett bra skydd om din hund blir sjuk eller skadas. Och att byta från ett annat bolag är inga problem!

Med våra hundförsäkringar får du

  • marknadens enda karensfria djurförsäkring
  • fri flytträtt - du kan byta till oss oavsett om din hund varit sjuk eller skadad
  • samma veterinärvårdsbelopp hela hundens liv
PuL

Första bolaget med fri flytträtt

Som första bolag erbjuder vi hundförsäkring med fri flytträtt. Det innebär att vi välkomnar även hundar som tidigare varit sjuka eller skadade – utan begränsningar i försäkringsskyddet. Detta under förutsättning att hunden har en försäkring vid flytten och är fullt frisk. Läs mer om den fria flytträtten.

Veterinärvårdsförsäkring

En veterinärvårdsförsäkring är grunden i hundens försäkringsskydd och ersätter kostnader för veterinärvård om hunden skadas eller blir sjuk. 

Livförsäkring

Med en livförsäkring kan du få ersättning om din hund dör, måste avlivas, blir stulen eller springer bort. 

Rehabiliteringsförsäkring

Om du och din hund har en aktiv livsstil kan det vara bra med en rehabiliteringsförsäkring. Den ersätter till exempel stretchning, simning och massage vid bland annat muskelskada eller fraktur.

Reseförsäkring

Med en reseförsäkring kan du känna dig trygg om du ska ut och resa. Du kan till exempel få ersättning för av- och ombokningskostnader om din hund blir allvarligt sjuk. 

Avelsförsäkring

Avelsförsäkring är för dig som har tik eller hane som du tänker använda i avel. Du kan till exempel få ersättning för fertilitetsutredning, förlorad avelsförmåga och vård av sjuk valp.

Användbarhetsförsäkring

Användbarhetsförsäkringen är för hundar som arbetar eller tävlar och kan ersätta dig om hunden förlorar sin användbarhet, blir stulen eller kommer bort.