Sök på Svedea.se

Skräddarsy din företagsförsäkring

  • Skydd för dina behov

  • 9 av 10 som haft en skada rekommenderar oss

  • 10 % rabatt för dig som är kund hos Marginalen Bank

En abstrakt bild av röda trappsteg mot en blå vägg. Kontrasten mellan de två färgerna skapar ett iögonfallande mönster En abstrakt bild av röda trappsteg mot en blå vägg. Kontrasten mellan de två färgerna skapar ett iögonfallande mönster
Pratbubbla med texten 10 % rabatt!

Se pris och köp företagsförsäkring

Organisationsnummer

Skadedrabbade ger oss toppbetyg

När vi frågar våra kunder som drabbats av en skada ger de flesta oss högsta betyg.

Skräddarsytt skydd för småföretag

Rätt utformad kan en företagsförsäkring vara skillnaden mellan framgång och undergång om oturen är framme. Därför säljer vi inga generella paketlösningar.

Snabb och smidig skadereglering

När vi frågar våra kunder som drabbats av en skada ger de flesta oss högsta betyg

Försäkring för dig som är kund hos Marginalen Bank

Vi ger dig en individuellt utformad försäkring som du själv tar fram genom att svara på ett antal enkla frågor. Du guidas fram och väljer själv. Tryggt, enkelt och skräddarsytt på riktigt. Unika lösningar för unika småföretag – som det ska vara.

Vi ser Foppa som står framför en butik.

Nöjdast kunder fem år i rad

Svenskt Kvalitetsindex har för femte året i rad utnämnt oss till bolaget med Sveriges nöjdaste fordonsförsäkringskunder för privatmarknad. Vi har samma höga ambitioner för våra företagskunder. Nöjda kunder, oavsett vem det är.

Läs mer

Vad behöver jag för skydd?

Ìnnehållet i vår företagsförsäkring är indelat i tre delar:

  • Skydd du måste ha
  • Skydd du bör ha
  • Skydd som är bra att ha

 

De försäkringsskydd du måste ha är de som gör skillnad oavsett vilken bransch du jobbar inom, vanligtvis ansvarsförsäkring, rättsskydd, egendomsförsäkring och avbrottsförsäkring. Skydd du bör ha är de som vi av erfarenhet vet kan göra stor nytta för dig. Slutligen kan du välja mellan en stor mängd olika nischförsäkringar som är bra att ha för just ditt bolag.

Pratbubbla med texten Har du sett?

Kolla in småföretagarhjälpen

Oavsett om du driver, eller precis startat ett småföretag så finns det frågor som kan vara svåra att ha koll på. Därför har vi samlat en hel del nyttiga tips som kan göra ditt liv som företagare enklare.

Till småföretagarhjälpen

Det här ingår alltid

I vår företagsförsäkring ingår alltid ansvars-, egendoms-, avbrotts- och rättsskyddsförsäkring.

Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd om du krävs på skadestånd genom sak- eller personskada, så kallat allmänt ansvar. I princip alla företag har behov av detta skydd.

Om ansvarsförsäkring

Egendomsförsäkring

En egendomsförsäkring täcker lös egendom du har inom företaget, exempelvis maskinerier såsom teknisk utrustning till kopieringsmaskiner, kontorsmöbler, datorer och varor för försäljning.

Om egendomsförsäkring

Avbrottsförsäkring

Om ditt företag drabbas av en egendomsskada som orsakar ett avbrott i din verksamhet, ersätter försäkringen den uteblivna vinsten och de fasta kostnader du måste betala som till exempel leasingavtal, hyres- och elkostnader eller personallöner.

Om avbrottsförsäkring

Rättsskyddsförsäkring

Om ditt företag hamnar i tvist med någon, till exempel en kund, hyresvärd eller leverantör och tvisten måste avgöras i rättsinstans, så hjälper rättsskyddsförsäkringen till med ombudskostnader för att driva tvisteprocessen.

Om rättsskyddsförsäkring

Facebook

Instagram