Sofia vann en fyrhjuling på hundmässan

Under Stockholm hundmässa kunde de som besökte Svedeas monter tävla om en fyrhjuling, motorcykel eller vattenskoter. Totalt tävlade 4700 personer och vinnare blev Sofia Nilsson med denna härliga bild. Grattis Sofia!

Den klassiska sportfrågan - hur känns det?

Helt otroligt, vi tänkte att vi ändå inte skulle vinna! Bättre att tänka så då blir man inte besviken. När min sambo ringde och berättade så hoppade jag en meter på stolen! Senast jag vann något så var det hundgodis, så det här känns helt overkligt!

 

Berätta om bilden!

Den är tagen när vi precis hade fått Vilja (som hunden heter). Vi var hemma i skogarna och plockade blåbär. Det var ingen planerad bild utan hon tittade bara fram sådär plötsligt!  

 

Varför valde du just en fyrhjuling?

Något mc-kort har jag inte och vi bor inte vid vattnet, så valet var ganska enkelt! Dessutom är det praktiskt och jättekul att åka fyrhjuling. Det tycker även Vilja! 

 

Odd Einar Bruem

 

Odd Einar är chef för Svedeas hund- och kattförsäkringar och har lång erfarenhet av djurförsäkring. Förutom sin sambo och en son delar han även tak med tre Rhodesian ridgebacks och en Bayerskt viltspårhund. Och om du undrar över hans dubbelnamn så är det från Norge, liksom Odd Einars dialekt.

  • Hundbilder

Relaterade artiklar