Sök på Svedea.se

Välj hundförsäkring

Att välja rätt försäkring för din hund är avgörande. Läs om fri flytträtt, byte av hundförsäkring och vad du behöver tänka på för att välja bästa skyddet för din hund.
Välj hundförsäkring

Fri flytträtt

Vi vill inte att djurägare ska känna sig låsta vid ett och samma försäkringsbolag utan ska kunna välja det som passar bäst vid respektive tidpunkt. Därför införde vi som första bolag fri flytträtt. De...

Välj hundförsäkring

En ny syn på hundförsäkring

Det mesta har länge varit sig likt inom hundförsäkring men nu finns det ett alternativ som visar att det går att göra det bättre för hundar och hundägare. Utan att det kostar något extra.

Välj hundförsäkring

Vad kostar en hundförsäkring?

Priset på en hundförsäkring beror på många olika faktorer. Det handlar dels om vem du är, dels vilken typ av hund du har. Men det handlar också om vilka delar i hundförsäkringen som du vill ska ingå.

Hund står stilla i vatten med spegelbild och skog i bakgrunden
Välj hundförsäkring

Det ska vara lätt att byta till Svedea

För oss är en rättvis hundförsäkring en försäkring som inte låser in dig hos samma försäkringsbolag över tid. Vi tror på det fria valet och din rätt att själv kunna välja det som passar bäst vid olika...

En brun och vit hund med halvslutna ögon sticker ut huvudet från ett bilfönster och njuter av vinden
Välj hundförsäkring

Mer nytänkande inom hund­försäkring

Tycker du att det inte händer så mycket inom hundförsäkring mer än att det blir dyrare för varje år? Då borde du gilla ett bolag som satsar på förnyelse och att göra det bättre för sina kunder.

Facebook

Instagram