Festlig show när årets valp utsågs

Vilken av alla duktiga valpar skulle kamma hem titeln Puppy of the year? Vi fick äran att delta på vår senaste samarbetspartner Stockholm Kennelklubbs årliga evenemang – en dag fylld av glitter, glamour och exemplariska vovvar!

Söndagen den 4 mars tillbringade vi på anrika Grand Hôtel och i den fantastiskt vackra Vinterträdgården, som för dagen var smakfullt utsmyckad inför det stundande evenemanget. Äntligen var det dags för hundshowen Puppy of the year! Hit kvalificerade sig alla valpar som under 2017 vunnit Best in Show Valp och Best in Show 2 Valp på Svenska Kennelklubbens utställningar, så ni kan tro att det var fina valpar vi fick se.

Hela showen var en Match Show, som gick ut på att valparna går mot varandra två och två och vinnaren sedan går vidare till nästa rond. Till slut fanns det två valpar kvar; en hane och en tik som gjorde upp om den åtråvärda titeln Puppy of the year. Domaren Svante Frisk hade fått den delikata men förmodligen också svåra uppgiften att ta alla beslut för att till slut kunna kora en vinnare. Det var riktigt spännande att få titta på alla dessa valpar med sina handlers som skötte sig så fint på scenen. Vissa ekipage glittrade lite mer än andra både i hår och päls – under den här showen var det helt i sin ordning att skina lite mer än vanligt.

Dagens duktiga vinnare blev den svarta dvärgpudeln Fixus no Mess i stamtavlan, till vardags kallad Marcus, med ägare Anne Wallin och Jannica Wallin. Hurra!

Vi på Svedea vill naturligtvis gratulera alla deltagarna till fantastiska prestationer under året som gick och ett extra stort grattis till dagens vinnare!

 

Catalina Gustafsson

 

Catalina är Svedeas egen hundutställningsexpert! På dagarna arbetar hon som ombudsansvarig för våra hund- och kattombud. Och när hon inte coachar ombud så drillar hon sin Toypudel Freddie och Powder Puffen Diego inför hunduställningar världen över!

Mer om hundförsäkring

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.