Sök på Svedea.se

Lätt lastbils­försäkring

  • Reparera bilen på valfri verkstad

  • Kostnadsfri lagning av stenskott

  • Sveriges nöjdaste kunder 5 år i rad enligt SKI

En silvergrå minivan parkerad vid sidan av en landsväg med ett gyllene fält och kullar i bakgrunden En silvergrå minivan parkerad vid sidan av en landsväg med ett gyllene fält och kullar i bakgrunden
Pratbubbla med texten Nöjdast kunder

Se pris och köp lastbilsförsäkring

ABC 123
Ditt person-/org. nummer

Reparera bilen på valfri verkstad

Hos oss bestämmer du vilken bilverkstad som ska laga din bil. Den som ligger närmast eller den du har störst förtroende för.

Kostnadsfri lagning av stenskott

Med en hel- eller halvförsäkring hos oss betalar du inget extra för lagning av stenskott.

Sveriges nöjdaste kunder 5 år i rad

Vi är väldigt glada över alla fina kundomdömen, inte minst från dem som råkat ut för en skada.

Försäkringen för dig med lätt lastbil

Vi förstår att varje försäkringstagare är unik, och därför erbjuder vi en personligt anpassad försäkring. Premien baseras på din ålder, körsträcka, bostadsort samt åldern på din lätta lastbil. Detta innebär att du får en rättvis försäkring som speglar din individuella situation.

Ett skäl att välja vår försäkring är att de flesta lätta lastbilar inte kommer med vagnskadegaranti. Vår helförsäkring täcker detta och ger dig den trygghet du behöver när du är ute på vägarna. Oavsett om du använder din bil till dagliga ärenden eller bara för vissa ändamål.

Vi välkomnar nya försäkringstagare som precis har köpt sin första lätta lastbil, liksom de som söker ett bättre alternativ än deras nuvarande försäkringsbolag. Vill du också bli riktigt nöjd? Välj Svedea!

Foppa står på en väg framför en bil.

Nöjdast kunder fem år i rad

Svenskt Kvalitetsindex har för femte året i rad utnämnt oss till bolaget med Sveriges nöjdaste kunder inom fordonsförsäkring. Mycket tack vare att vi har skadereglerare utöver det vanliga. 

Läs mer

Vilken försäkring vill du ha?

Trafikförsäkring

Måste du ha enligt lag när din bil är i trafik. Ersätter personskador på förare, passagerare och utomstående vid en trafikolycka. Försäkringen ersätter även skador på annans egendom som du orsakar med din bil.

Halvförsäkring

I en halvförsäkring ingår förutom samma skydd som i en trafikförsäkring även allrisk, brand, glas, maskin och elektronik, rättsskydd, stöld och vägassistans.

Helförsäkring

I en helförsäkring ingår förutom samma skydd som i en halvförsäkring även vagnskada som ersätter skador på din bil vid trafikolycka, skadegörelse eller annan yttre olyckshändelse.

Pratbubbla med texten XL

Välj XL till hel- och halvförsäkring

Köp vårt XL-tillägg för bara 490 kr/år. Du får vägassistans dygnet runt utan självrisk och en kris- och olycksfallsförsäkring som gäller både förare och passagerare. Dessutom har du rätt till likvärdig hyrbil i upp till 65 dagar vid ersättningsbar skada.

Med en helförsäkring ger XL även självriskeliminering på vagnskada vid djurkollision och skadegörelse. 

Försäkringens innehåll

Innehåll och självrisker

Trafikskada

Allrisk

Brand

Glas

Maskin och elektronik

Rättskydd

Stöld

Vägassistans

Vagnskada

Djurkollision

Skadegörelse

Villkor och information

I förköpsinformationen och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

Se våra villkor

Så säger våra kunder

Vi är stolta över våra höga betyg på kundnöjdhet! Så här hanterar vi kundomdömen: Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

4.8

Baserat på 2931 omdömen

Facebook

Instagram