Skoterfonden stödjer skoterlivet

På Svedea älskar vi skoterlivet och vet hur mycket frivilligt arbete och energi som läggs ned för att utveckla det. Därför startade vi Skoterfonden. Sedan 2012 har vi på så sätt kunnat stötta svenskt skoterliv och i dag avsätter vi en miljon kronor per år för detta arbete.

Svedea Skoterfonden skoterled

Vad innebär Skoterfonden?

Skoterfonden är ett initiativ från oss på Svedea som har som syfte att på olika sätt stödja och uppmuntra landets skoterklubbar och svenskt skoterliv. Fonden består i dag av två olika typer av bidrag man kan ansöka om för att kunna förbättra sin klubb och sina skoterleder.

Ledbidraget

Via ledbidraget kan alla skoterklubbar som är anslutna till Svedea ansöka om, och dela på vårt ledbidrag på 750 000 kr som vi avsätter för löpande underhåll av skoterleder. Det ekonomiska bidraget står i direkt förhållande till det antal mil skoterled som klubben håller i bra skick.

Läs mer om ledbidraget

Projektbidraget

Behöver ni en ny ledskoter, en rast- och grillstuga eller en upprustning av den gamla? Vi har ett sammanlagt bidragsbelopp på 250 000 kr som anslutna klubbar kan ansöka om bidrag ur. Varje enskild klubb kan ansöka om upp till 75 000 kr kronor till ett projekt som ligger er varmt om hjärtat och som gynnar klubbverksamheten.

Läs mer om projektbidraget

Varför Skoterfonden?

En välmående skoterklubb med välskötta leder gynnar både medlemmar och miljö. Därför tycker vi det är så viktigt att kunna bidra till ett levande skoterliv. Ett bidrag ur Skoterfonden ska bidra till att fler får njuta av härliga skoterturer, säkra leder och fina utflyktsmål. Därför är alla klubbar varmt välkomna att söka när det är dags!

 

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.