Sök på Svedea.se

8 artiklar

Bilkörning

Här kan du läsa om vad du bör tänka på när du ska åka på bilsemester, få tips om att köra med släp och hur du kan köra smart. Missa heller inte våra lifehacks för bilen!
Bilkörning

Bila utomlands

Att resa utomlands med egen, svenskregistrerad bil är enkelt nuförtiden. Det finns dock några saker att tänka på. Vi hjälper dig att hålla koll på det viktigaste.

Bilkörning

Ecodriving

Du har säkert hört uttrycket förut, men har du koll på vad ecodriving betyder i praktiken – och hur du ska köra för att skona både miljö och plånbok?

En bild från förarsidan spegel som visar en väg och landskap i rörelse
Bilkörning

Att köra bil med släp

Har du också behövt köra till återvinningsstationen eller hämta nyinköpta möbler – och upptäckt att ett släp är den enda lösningen? Att köra bil med släp är ovant för många och därför vill vi hjälpa d...

Person i blå jeans fäster en släpvagn till bilens dragkrok, omgiven av stenbelagd väg och grönska
Bilkörning

Lifehacks för bilen

Det finns en hel del saker som kan göra bilresorna lite enklare. Det kan vara allt från hur du håller takeaway-maten varm eller vilken sida tanklocket sitter på till hur du slipper läskstänk i baksäte...

Instrumentbrädan i en bil
Bilkörning

Så packar du rätt

Att packa bilen rätt handlar inte om att pressa in prylarna i bagageutrymmet lite hur som helst. Packar du smart blir bilsemestern både säkrare och roligare för familjen. Läs Svedeas packtips!

En bils baklucka fullpackad med semesterprylar inklusive badring och väskor
1

Facebook

Instagram