Sök på Svedea.se

Suzuki båtförsäkring

  • Trailerförsäkring ingår

  • Allriskförsäkring mot otur

  • Lägre självrisk vid skadefria år

Ribbåt med utombordsmotor av märket Suzuki körs av två personer på en sjö med klippor och skog i bakgrunden. Ribbåt med utombordsmotor av märket Suzuki körs av två personer på en sjö med klippor och skog i bakgrunden.
Pratbubbla med texten Nöjdast kunder

Se pris och köp båtförsäkring

Ditt personnummer

Trailerförsäkring ingår

Lägg till din trailer till försäkringen så är den försäkrad för vagn-, stöld- och brand­skada upp till 30 000 kronor. Trailer med ett högre värde kan försäkras mot en tilläggspremie.

Allrisk­försäkring mot otur

Det är lätt att drulla till det på en båt och kanske tappa mobilen överbord eller något ömtåligt på durken. Då är det skönt med en försäkring mot otur som ersätter upp till 50 000 kronor.

Lägre självrisk vid skadefria år

Varje skadefritt år belönas med en summa som sätts in på ett självrisk­konto. Pengarna kan betala hela eller delar av själv­risken om du råkar ut för en skada.

Vad tycker våra kunder?

4.8

Baserat på 915 omdömen
Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

Försäkra din båt med Suzukimotor

Suzuki är ett uppskattat märke bland båtälskare. Med fokus på teknik och hållbarhet erbjuder Suzuki ett brett sortiment av båtmotorer som är kända för sin effektivitet och långvariga prestanda.

Oavsett om du letar efter en kraftfull motor för sportfiske eller en bränslesnål motor för lugna båtturer har Suzuki något som passar dina behov.

Det har vi med.

Vi har tillsammans med KGK Motor AB tagit fram en riktigt bra båtförsäkring – bara för dig som köper en båt med Suzukimotor.

Peter "Foppa" Forsberg i vattnet med våtdräkt.

Nöjdast kunder fem år i rad

Svenskt Kvalitetsindex har för femte året i rad utnämnt oss till bolaget med Sveriges nöjdaste fordons­försäkringskunder där även båt ingår. Det är inte målet – bara början!

Läs mer

Båtförsäkring för dig med Suzuki båtmotor

Vår märkesförsäkring för Suzuki gäller året runt, oavsett om båten ligger i sjön eller på land. Dessutom ingår trailer­försäkring.

Samarbete med generalagent

Vår båtförsäkring för Suzuki har tagits fram i samarbete med generalagenten KGK Motor AB.

Försäkringspaket i tre nivåer

Välj den omfattning och självrisk som passar dig.

Skadejour dygnet runt

Vi erbjuder skadejour dygnet runt för akut räddning eller bärgning.

Alltid rätt premie

Vi håller koll på hur mycket din båt är värd. Hos oss betalar du alltid rätt pris för rätt försäkring.

Rabatt vid vinterförvaring

Du får 15 % rabatt på försäkringspremien om du vinterförvarar din båt hos godkänd handlare.

Försäkringens innehåll

Innehåll och omfattning​

Sjöskada

Uppläggnings- och transportskada

Stöld och skadegörelse

Brand

Glas

Ansvar

Rättsskydd

Kris och olycksfall

Stillestånd

Assistans

Dubbelt värde på lösegendom

Allrisk

Maskin- och elektronikskada

Vill du veta mer?

I förköpsinformation och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

Se våra villkor

Så säger våra kunder

Vi är stolta över våra höga betyg på kundnöjdhet! Så här hanterar vi kundomdömen: Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

4.8

Baserat på 915 omdömen
Visa alla omdömen

Facebook

Instagram