Sök på Svedea.se

Köpa och äga mc

Här har vi samlat artiklar om att köpa, provköra och sälja motorcykel. Du kan även läsa om Årets mc-handlare och verkstäder samt få fina tips inför mc-säsongen.
Köpa & äga mc

Checklista för mc-semestern

Det är alltid bra att ha koll på både hoj och packning innan du ska köra iväg. Ju längre du ska vara borta, desto viktigare är det. Därför har vi satt ihop en checklista på saker du bör tänka på och h...

Mc med utsikt över dalgång
Köpa & äga mc

Sälja mc – tänk på det här

Ska du sälja din gamla mc, kanske för att köpa en ny? Då bör du förbereda dig och tänka igenom hur du ska gå tillväga. Det händer att oseriösa köpare ställer till med problem. Läs våra och SMC:s råd i...

Närbild på bakhjul på en mc
Köpa & äga mc

Mc-träffar – äkta gemenskap på två hjul

Att upptäcka Sverige bakom ett styre är en fantastisk upplevelse som blir ännu större när den delas. Därför har mc-träffar funnits i decennier och är en företeelse som bara växer.

Motorcyklar på mc-träff
Köpa & äga mc

Tips inför mc-våren

Våren är en härlig men också farlig tid för mc-åkare. Det finns både grus på vägarna och ovana bilförare som kan ställa till med olyckor. Det här bör du bör tänka på innan du ger dig ut vårsolen!

Mc som står i solsken
Köpa & äga mc

Gäller mc-försäkringen vid provkörning?

Säljer du din motorcykel till en privat köpare vill spekulanten oftast provköra den innan affären går i lås. Men om motorcykeln stjäls eller skadas under provkörningen – vad omfattar din försäkring?

Vi ser bakdelen på em svart motorcykel
1

Facebook

Instagram