Sök på Svedea.se

Motorcyklar på mc-träff

Mc-träffar – äkta gemenskap på två hjul

Att upptäcka Sverige bakom ett styre är en fantastisk upplevelse som blir ännu större när den delas. Därför har mc-träffar funnits i decennier och är en företeelse som bara växer.

Oavsett hojmärke, kubik eller intresse så finns det med all säkerhet en mc-träff som passar dig. Gå bara in på SMC träffkalender på svmc.se så hittar du säkert träff som passar dig som handen i kraghandsken! Här är ett litet axplock av träffar som går av stapeln i sommar – både innanför och utanför Sveriges gränser.

Hojrock - Nordens största mc-träff

I över 20 år har HojRock varit sommarens höjdpunkt för många hojåkare runt om i Sverige. Hojrock arrangeras på Västervik Resort, en 5-stjärning camping med butiker, restauranger och aktiviteter.

Mälaren Runt

Mälaren Runt är ett begrepp, en folkfest och en upplevelse som ingen sann motorcyklist får missa. Den är Sveriges i särklass största gemensamma körning och går av stapeln den 16 augusti.

Skåneträffen 2019

Bike Meet i vackra Folkets Park i Billesholm. Träffen startar den 9/8 och avslutas den 11/8 Det finns en stor och fin plats för camping och mat, dryck och musik finns hela helgen.

Gute träffen 2019

En träff med 43-års erfarenhet av suspekta upptåg, levande musik, helgrillat lamm och inhemskt bryggd Gotlands dricke – allting serverat på Sveriges populäraste semester-Ö.

Sturgis Motorcycle Rally 2019

500 000 hojåkare och konsertälskare kommer till Sturgis Motorcycle Rally varje år mellan den 2-11 augusti. Sturgis ligger i the Black Hills i South Dakota, bara några stenkast från Mount Rushmore, Crazy Horse, Devils Tower, Custer State Park och oerhört vackra landskap att upptäcka på hästrygg.

ROT Biker Rally 2019

The Republic of Texas Rally® samlar bikes och entusiaster från hela världen i Austin, Texas för det största motorcykelracet in USA. The ROT Rally® är känt för sin motorcykelparad genom Austin och slutar vid Congress Avenue framför Texas State Capitol. Det hela går av stapeln den 13-16 juni.

Start2Ride 2019

Perfekt möjlighet för dig som inte kört mc eller känner att du behöver fräscha upp körkunskaperna. Under erfarna trafiklärares översyn får du möjlighet att testa allt från 125:or till riktigt tunga hojar. Det är helt gratis och du behöver inte föranmäla dig. Välj mellan Gillinge i Stockholm 8–9 juni eller Stora Holm i Göteborg 15–16 juni. Läs mer här.

Facebook

Instagram