Sök på Svedea.se

Djurförsäkring

Våra djurförsäkringar har samma omfattande innehåll oavsett vilket försäkringsbelopp du väljer och en ovanligt generös ersättning för medicin ingår alltid. Det gäller både hundförsäkring och kattförsäkring.

En bra djurförsäkring för din bästa vän!

Vi som jobbar på Svedea är själva djurägare och delar din passion för hundar och katter. Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet av djurförsäkring och vårt mål är att du ska få bästa möjliga skydd för din fyrfota vän och snabb hjälp om något skulle hända.

Ring oss gärna på 0771-160 190 om du undrar över något.

Vår djurförsäkring för hund i korthet

Din hund är värd en omfattande djurförsäkring med skadeservice i toppklass. Innehållet är samma oavsett försäkringsbelopp och du kan själv påverka priset genom att välja vilken fast och rörlig självrisk du önskar. Vår hundförsäkring i korthet:

Vad ingår i Svedeas hundförsäkring?

Svedeas djurförsäkring för hundar består av flera olika försäkringar. Först och främst en veterinärvårdsförsäkring som utgör själva grunden. Till den kan du välja olika tilläggsförsäkringar för till exempel rehab och avel. Innehållet i korthet:

Golden Retriever Valp

Ge din bästa vän ett tryggt skydd

Till vår hundförsäkring

En riktigt bra djurförsäkring för din katt

Med vår kattförsäkring kan du enkelt kombinera veterinärvårdsförsäkring med en livförsäkring, reseförsäkring eller avelsförsäkring. Omfattningen är densamma oavsett om du väljer 30 000, 60 000 eller 90 000 kronor i försäkringsbelopp.

Vår djurförsäkring för katt i korthet:

Vad ingår i Svedeas kattförsäkring?

Svedeas djurförsäkring för katter består av flera olika försäkringar. I grunden finns en veterinärvårdsförsäkring som kan kompletteras med olika tilläggsförsäkringar för till exempel rehab och avel. Innehållet i korthet:

Kattkel

Försäkra din familjemedlem

Till vår kattförsäkring

Facebook

Instagram