Vår stora passion är djur

Vi är själva djurägare och delar din passion. Här får du möjlighet att lära känna några av oss lite bättre. På sidan medarbetare kan du se alla som jobbar med djurförsäkring.

Odd Einar Bruem


Odd Einar är chef för hund- och kattförsäkring och har sedan tidigare lång erfarenhet av djurförsäkring. Hans bästa djurminne är första tävlingen med faraohunden Rakelh

Lär känna Odd Einar

Anders Mellberg


Anders är en frontperson inom svensk djurförsäkring och jobbar på Svedea som affärsutvecklare inom hund- och kattförsäkring. Bästa djurminnet handlar om katten Svarten som Anders hade när han var liten. 

Lär känna Anders

Malin Gustafsson


Malin jobbar i kundnavet där hon hjälper kunderna så att de får bästa tänkbara försäkring som passar deras behov. Malins bästa djurminne är när hon fick ta hem sin schäfer Gelo. 

Lär känna Malin

Stefan Marteliisson


Stefan jobbar som produktspecialist för hund- och kattförsäkring och håller koll på våra försäkringsprodukter och lösningar. Bästa djurminnet är att resa med dvärgschnauzern Bob. 

Lär känna Stefan

Erika Augustsson

 

Erika jobbar i kundnavet och hjälper kunder via telefon, mejl och chatt. Hennes bästa djurminne handlar om när hon tog hem två vanvårdade hundar som annars hade blivit avlivade.

Lär känna Erika

Catalina Gustafsson

 

Catalina är säljcoach och stöttar våra ombud både på kontoret och ute i fält. Hon kommer aldrig glömma resan till Budapest som började kaotiskt men slutade med att hennes hund vann bästa tik på World Dog Show.

Lär känna Catalina