Vår stora passion är djur

Vi är själva djurägare och delar din passion. Här får du möjlighet att lära känna några av oss lite bättre. På sidan medarbetare kan du se alla som jobbar med djurförsäkring.

Odd Einar Bruem


Odd Einar är chef för hund- och kattförsäkring och har sedan tidigare lång erfarenhet av djurförsäkring. Hans bästa djurminne är första tävlingen med faraohunden Rakelh

Lär känna Odd Einar

Anders Mellberg


Anders är en frontperson inom svensk djurförsäkring och jobbar på Svedea som affärsutvecklare inom hund- och kattförsäkring. Bästa djurminnet handlar om katten Svarten som Anders hade när han var liten. 

Lär känna Anders

Stefan Marteliisson


Stefan jobbar som produktspecialist för hund- och kattförsäkring och håller koll på våra försäkringsprodukter och lösningar. Bästa djurminnet är att resa med dvärgschnauzern Bob. 

Lär känna Stefan

Catalina Gustafsson


Catalina är säljcoach och stöttar våra ombud både på kontoret och ute i fält. Hon kommer aldrig glömma resan till Budapest som började kaotiskt men slutade med att hennes hund vann bästa tik på World Dog Show.

Lär känna Catalina 

Beatrice Lindström


Beatrice jobbar i kundnavet och hjälper kunder via bland annat mejl och telefon. Bästa djurminnet är inte ett utan flera - alla de gånger hon åkt utomlands och volontärarbetat med hundar.

Lär känna Beatrice

Julia Palm


Julia jobbar i kundnavet och hjälper nya och befintliga kunder med deras försäkringar. Bästa djurminnet handlar om dagen när de hämtade hem valpen Vilma.

Lära känna Julia

Sheila Woods


Sheila jobbar i kundnavet och hjälper hund-, katt- och mc-kunder med försäkringar. Bästa djurminnet är när hon fick sin första golden retriever.

Lär känna Sheila