Försäkringen för din Honda

Honda MC Sverige har tillsammans med Svedea tagit fram en riktigt bra försäkring för dig som köper en Honda.

Därför ska du välja Honda ATV-försäkring

Vi har samlat några av de mest uppskattade fördelarna med vår försäkring för Honda ATV.

  • Unik maskinförsäkring – Om din Honda är högst sex år gammal och har körts högst 1 500 mil eller 500 gångtimmar kan du få ersättning för skador på exempelvis motor och kraftöverföring.
  • Ersättning för utrustning och tillbehör – Du kan få upp till 80 000 kr i ersättning om utrustningen till din Honda skadas eller blir stulen.
  • Bärgningsersättning – om din Honda drabbas av driftstopp ersätter vi kostnaderna för de åtgärder som vidtas för att den ska nå vägnätet, helt utan självrisk.
  • Olycksfallsförsäkring – I Honda Försäkring ingår en olycksfallsförsäkring för både förare och passagerare som ersätter medicinsk invaliditet upp till 1 000 000 kr. Den lämnar även ersättning med 10 000 kr vid akut sjukhusvistelse i minst tre dygn.
  • Nyvärdesersättning – Om din Honda totalskadas när den är yngre än ett år ersätter vi den med en ny ATV av samma typ och årsmodell.

Köp Honda Försäkring hos din återförsäljare

Försäkringen kan du köpa hos en auktoriserad återförsäljare i samband med att du köper en ny eller begagnad Honda ​ATV. Hitta din närmaste Honda-återförsäljare.

Du kan köpa försäkringen för alla Honda ATV-modeller som är registrerade som terrängfordon.

Vill du veta mer?