Sök på Svedea.se

Ett passionerat bolag som vill göra skillnad

En gammal sanning är att för att bli bra på något så måste man gilla det man håller på med. Så enkelt skulle man också kunna sammanfatta idén bakom Svedea. Vi som arbetar här har alla ett passionerat förhållande till våra specialområden och är experter på det vi gör.

Vi vill förändra försäkringsbranschen

Vårt löfte till dig som kund är att vi ska anstränga oss till det yttersta i tre viktiga avseenden. För det första ska vi lyssna noga på dig för att få veta hur du vill att en bra försäkring ska vara utformad och därefter anpassa våra produkter så att de passar dina behov. För det andra ska vi vara enkla att ha att göra med oavsett hur du väljer att kontakta oss och i alla skeden av vår relation. Och för det tredje ska vi vara snabba och professionella om du skulle drabbas av en skada. Det är ju därför du har en försäkring.

Det kan låta som självklarheter men faktum är att det inte alltid ser ut på det viset. Trots att många tror att alla försäkringar är lika och att det inte spelar någon roll vilket bolag som ligger bakom så är verkligheten en annan. Svedea är en utmanare på den svenska försäkringsmarknaden som vill visa dig att det är skillnad på försäkring och försäkring. Och vår vision är tydlig - vi vill förändra försäkringsbranschen.

Vår viktiga kultur

Om ett lag ska nå sina mål är en viktig förutsättning att man drivs av samma värderingar. På Svedea är den gemensamma företagskulturen ständigt närvarande och den präglar allt vi gör. I rekrytering, produktutveckling, kundbemötande, organisationsutveckling och mycket annat är det våra värdeord som leder oss till rätt beteende och beslut. Genom att visa passion, utmana, förenkla, reflektera och att alltid se kunden skapar vi försäkringar som gör skillnad.

 

Vägg med Svedeas värdeord och kontorsmiljö i bakgrunden)

Mer om Svedea

Facebook

Instagram