Lediga jobb

Här kan du se de lediga tjänster vi har för tillfället. Du kan också skicka in en spontanansökan då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med passionerade personer som vill göra skillnad

Operativ gruppchef båtskador

Vi söker nu en engagerad båtskadegruppchef till vårt kontor i Stockholm. Din främsta uppgift är att coacha, utveckla och engagera dina kollegor i båtskadeteamet och målet är att nå branschens bästa kundnöjdhet genom en skadereglering som är snabb, kunnig och personlig.

Sök tjänsten


Hungriga säljare till Umeå!

Nu ökar vi tempot och söker i samband med terminsstarten 3-4 säljare till vårt direktförsäljningsteam i Umeå. Ett perfekt jobb för dig som är student och vill tjäna extra pengar men också för dig som vill få in en fot in i ett dynamiskt och snabbväxande företag inom försäkring.

Sök tjänsten

 

Säljare/relationsbyggare till Svedeas kundnav

Svedea växer så det knakar och söker nu ytterligare en driven medarbetare till vårt kundnav, den kanske viktigaste delen av Svedea som hanterar merparten av alla våra kundkontakter. Kundnavet består idag av tretton medarbetare som ansvarar för kundservice och försäljning för alla våra produkter - båt, mc, snöskoter, fyrhjuling, bil, hund, katt och företag. Passion och enkelhet är ledord i vår verksamhet och vi söker dig som älskar att sälja och att göra kunder nöjda.

Sök tjänsten

 

Redovisningsansvarig

Till huvudkontoret i Stockholm söker vi en redovisningsansvarig som ska ansvara för Svedeas ekonomiska redovisning, från ax till limpa. En intressant roll för en ambitiös ekonom som vill utvecklas inom yrket. Du ingår i Svedeas stab direkt under VD och sköter förutom Svedeas ekonomi även koncernrapportering till koncernens huvudkontor i Hannover.

Sök tjänsten


Supporttekniker

Till huvudkontoret i Stockholm söker vi nu en supporttekniker som ska ge IT-support till Svedeas ca etthundra användare. Du ingår i vårt supportteam som ansvarar för att den tekniska infrastrukturen på Svedea hålls up-to-date och fungerar felfritt. Ett mångsidigt jobb för dig som gillar att följa med i teknikutvecklingen och brinner för att ge god service.

Sök tjänsten


Drivna ombud för hund- och kattförsäkring

Svedea växer och därför söker vi ombud i hela landet som ska representera vårt varumärke och sälja våra försäkringar för hund och katt.

Sök tjänsten

 

För samtliga tjänster gäller att vi utvärderar löpande. Så länge tjänsten finns kvar på sidan är den inte tillsatt.

Spontanansökan

Tror du att du är rätt person för oss men hittar inte ett jobb som passar? Då kan du göra en spontan jobbansökan.

Gör en spontanansökan här