Lediga jobb

Här kan du se de lediga tjänster vi har för tillfället. Du kan också skicka in en spontanansökan då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med passionerade personer som vill göra skillnad

Digital Acquisition Manager

Vi söker en stjärna till vår digitala butik. Har du erfarenhet inom SEM/SEO/programmatic och är både tävlingsinriktad och analytisk så är det här ett jobb där du får fritt spelrum för att utvecklas. 

Sök tjänsten


Egendomsskadereglerare till affärsområde Företag

Är du en social och effektiv skadereglerare med talang för bra kundkommunikation så kanske det är dig vi söker? Hos oss blir du en viktig spelare i ett mindre skadeteam med höga ambitioner. Vi arbetar med små företag i många olika branscher där du kommer att få ett särskilt ansvar för vissa kundgrupper.

Sök tjänsten


Säljare till Umeå!

Vi har precis flyttat in in ett nytt och större kontor (Uminova Science Park) och söker därför 1-2 säljare till vårt direktförsäljningsteam. Ett perfekt heltidsjobb för dig som vill få in en fot in i ett dynamiskt och snabbväxande företag inom försäkring. Men även för dig som är student och vill tjäna extra pengar vid sidan av studierna.

Sök tjänsten


Säljare/relationsbyggare till Svedeas kundnav

Svedea växer så det knakar och söker nu ytterligare en driven medarbetare till vårt kundnav, den kanske viktigaste delen av Svedea som hanterar merparten av alla våra kundkontakter. Kundnavet består idag av tretton medarbetare som ansvarar för kundservice och försäljning för alla våra produkter - båt, mc, snöskoter, fyrhjuling, bil, hund, katt och företag. Passion och enkelhet är ledord i vår verksamhet och vi söker dig som älskar att sälja och att göra kunder nöjda.

Sök tjänsten


Drivna ombud för hund- och kattförsäkring

Svedea växer och därför söker vi ombud i hela landet som ska representera vårt varumärke och sälja våra försäkringar för hund och katt.

Sök tjänsten 


Utvecklare som vill jobba med Progress

Vi söker en driven systemutvecklare med stor nyfikenhet och vilja att lära. Din huvuduppgift kommer att vara systemutveckling relaterat till vårt försäkringssystem och rollen innebär såväl deltagande i utvecklingsprojekt som daglig förvaltning.

Sök tjänsten
 

För samtliga tjänster gäller att vi utvärderar löpande. Så länge tjänsten finns kvar på sidan är den inte tillsatt.

Spontanansökan

Tror du att du är rätt person för oss men hittar inte ett jobb som passar? Då kan du göra en spontan jobbansökan.

Gör en spontanansökan här