Lediga jobb

Här kan du se de lediga tjänster vi har för tillfället. Du kan också skicka in en spontanansökan då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med passionerade personer som vill göra skillnad

Key Account säljare, norra Sverige

Vi söker ytterligare en Key Account-säljare med ansvar för vårt omfattande nätverk av återförsäljare och andra nyckelkontakter i norra delen av Sverige. Ett drömjobb för dig som gillar snöskoter, mc, båt, vattenskoter och ATV.

Sök tjänsten


Båtskadereglerare

Svedea växer och med fler kunder följer fler skador. Därför söker vi nu ytterligare en båtskadereglerare till vårt kontor i Stockholm.

Sök tjänsten

Frontend-utvecklare .NET

Svedea växer så det knakar och söker nu en driven frontend-utvecklare till vårt utvecklingsteam. Stort fokus kommer att ligga på nyutveckling och användarvänlighet för att säkerställa nöjda kunder.

Sök tjänsten

Sommarjobb – säljare till Umeå!

Vi har ett perfekt sommarjobb för dig som vill tjäna pengar vid sidan av studierna samtidigt som du lär dig mer om försäljning! Vi söker fler studenter som kan jobba heltid i sommar med att sälja försäkringar via telefon, ett perfekt sätt för dig att få in en fot i företaget. Arbetet bedrivs huvudsakligen måndag till fredag i moderna lokaler i Uminovahuset.

Sök tjänsten

Säljare/relationsbyggare till Svedeas kundnav

Svedea växer så det knakar och söker nu ytterligare en driven medarbetare till vårt kundnav, den kanske viktigaste delen av Svedea som hanterar merparten av alla våra kundkontakter. Kundnavet består idag av tretton medarbetare som ansvarar för kundservice och försäljning för alla våra produkter - båt, mc, snöskoter, fyrhjuling, bil, hund, katt och företag. Passion och enkelhet är ledord i vår verksamhet och vi söker dig som älskar att sälja och att göra kunder nöjda.

Sök tjänsten


Drivna ombud för hund- och kattförsäkring

Svedea växer och därför söker vi ombud i hela landet som ska representera vårt varumärke och sälja våra försäkringar för hund och katt.

Sök tjänsten 


Säljare till Umeå!

Vi har precis flyttat in in ett nytt och större kontor (Uminova Science Park) och söker därför 1-2 säljare till vårt direktförsäljningsteam. Ett perfekt heltidsjobb för dig som vill få in en fot in i ett dynamiskt och snabbväxande företag inom försäkring. Men även för dig som är student och vill tjäna extra pengar vid sidan av studierna. 

Sök tjänsten


Utvecklare som vill jobba med Progress

Vi söker en driven systemutvecklare med stor nyfikenhet och vilja att lära. Din huvuduppgift kommer att vara systemutveckling relaterat till vårt försäkringssystem och rollen innebär såväl deltagande i utvecklingsprojekt som daglig förvaltning.

Sök tjänsten

 

För samtliga tjänster gäller att vi utvärderar löpande. Så länge tjänsten finns kvar på sidan är den inte tillsatt.

Spontanansökan

Tror du att du är rätt person för oss men hittar inte ett jobb som passar? Då kan du göra en spontan jobbansökan.

Gör en spontanansökan här