Lediga jobb

Här kan du se de lediga tjänster vi har för tillfället. Du kan också skicka in en spontanansökan då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med passionerade personer som vill göra skillnad

Operativ gruppchef båtskador

Vi söker nu en engagerad båtskadegruppchef till vårt kontor i Stockholm. Din främsta uppgift är att coacha, utveckla och engagera dina kollegor i båtskadeteamet och målet är att nå branschens bästa kundnöjdhet genom en skadereglering som är snabb, kunnig och personlig.

Sök tjänsten


Hungriga säljare till Umeå!

Nu ökar vi tempot och söker i samband med terminsstarten 3-4 säljare till vårt direktförsäljningsteam i Umeå. Ett perfekt jobb för dig som är student och vill tjäna extra pengar men också för dig som vill få in en fot in i ett dynamiskt och snabbväxande företag inom försäkring.

Sök tjänsten

 

Säljare/relationsbyggare till Svedeas kundnav

Svedea växer så det knakar och söker nu ytterligare en driven medarbetare till vårt kundnav, den kanske viktigaste delen av Svedea som hanterar merparten av alla våra kundkontakter. Kundnavet består idag av tretton medarbetare som ansvarar för kundservice och försäljning för alla våra produkter - båt, mc, snöskoter, fyrhjuling, bil, hund, katt och företag. Passion och enkelhet är ledord i vår verksamhet och vi söker dig som älskar att sälja och att göra kunder nöjda.

Sök tjänsten


Drivna ombud för hund- och kattförsäkring

Svedea växer och därför söker vi ombud i hela landet som ska representera vårt varumärke och sälja våra försäkringar för hund och katt.

Sök tjänsten


Skadetekniker till Hammarstrand

Svedea växer och med fler kunder följer fler skador. Vi söker därför en engagerad skadetekniker till vårt kontor i Hammarstrand. Som skadetekniker samarbetar du med skadereglerarna på avdelningen när det gäller reglering av skador på mc, personbil, snöskoter och ATV.

Sök tjänsten

 

För samtliga tjänster gäller att vi utvärderar löpande. Så länge tjänsten finns kvar på sidan är den inte tillsatt.

Spontanansökan

Tror du att du är rätt person för oss men hittar inte ett jobb som passar? Då kan du göra en spontan jobbansökan.

Gör en spontanansökan här