Lediga jobb

Här kan du se de lediga tjänster vi har för tillfället. Du kan också skicka in en spontanansökan då vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med passionerade personer som vill göra skillnad

Digital manager

Som digital manager på Svedea arbetar du med att underhålla, förbättra och utveckla våra webbplattformar. Rollen passar dig som vill arbeta brett med både utveckling, UX, design och optimering. Du ingår i i Svedeas kommunikationsavdelning och rapporterar till e-commerce manager. 

Sök tjänsten


Säljare till Umeå!

Vi har precis flyttat in in ett nytt och större kontor (Uminova Science Park) och söker därför 1-2 säljare till vårt direktförsäljningsteam. Ett perfekt heltidsjobb för dig som vill få in en fot in i ett dynamiskt och snabbväxande företag inom försäkring. Men även för dig som är student och vill tjäna extra pengar vid sidan av studierna.

Sök tjänsten

 

Säljare/relationsbyggare till Svedeas kundnav

Svedea växer så det knakar och söker nu ytterligare en driven medarbetare till vårt kundnav, den kanske viktigaste delen av Svedea som hanterar merparten av alla våra kundkontakter. Kundnavet består idag av tretton medarbetare som ansvarar för kundservice och försäljning för alla våra produkter - båt, mc, snöskoter, fyrhjuling, bil, hund, katt och företag. Passion och enkelhet är ledord i vår verksamhet och vi söker dig som älskar att sälja och att göra kunder nöjda.

Sök tjänsten


Drivna ombud för hund- och kattförsäkring

Svedea växer och därför söker vi ombud i hela landet som ska representera vårt varumärke och sälja våra försäkringar för hund och katt.

Sök tjänsten 


Front office/säljare av företagsförsäkring

Till företagsavdelningen på huvudkontoret i Stockholm söker vi nu en säljare/front office-medarbetare. Rollen innehåller många och varierande arbetsuppgifter men inte minst kommer du att vara en spindel i nätet gällande försäljning av försäkring till våra företagskunder. 

Sök tjänsten


Mc-tekniker/besiktningsman till Växjö

Vi söker nu en tekniker/besiktningsman till vårt kontor i Växjö. Du kommer främst att hantera skador för MC men också för personbil och ATV. Därför bör du ha några års erfarenhet som tekniker hos en MC-verkstad. Har du dessutom annan erfarenhet från motorverkstads- eller försäkringsbranschen är det ett plus.

Sök tjänsten


Motorskadereglerare till Hammarstrand

Vi söker nu ytterligare en motorskadereglerare till vårt kontor i Hammarstrand. I arbetet ingår att hantera skador för motorcykel, personbil, snöskoter och ATV och du kommer bland annat att självständigt handlägga motorskador från anmälan till att skadan stängs. 

Sök tjänsten

 

För samtliga tjänster gäller att vi utvärderar löpande. Så länge tjänsten finns kvar på sidan är den inte tillsatt.

Spontanansökan

Tror du att du är rätt person för oss men hittar inte ett jobb som passar? Då kan du göra en spontan jobbansökan.

Gör en spontanansökan här