Sök på Svedea.se

Mer om mc

Här kan du ta del av mer innehåll om vår försäkring för motorcykel. Du hittar bland annat mer information om alla våra märkesförsäkringar, tilläggsförsäkringar samt självrisker. 

Retro

Vår Retroförsäkring är avsedd för motorcyklar som är 30 år eller äldre. Denna försäkring erbjuder ett omfattande skydd och är prisvärd, med premien baserad på motorcykelns ålder. För att vara berättigad måste motorcykeln vara värderad till högst 150 000 kronor och förvaras säkert på natten. Vi erbjuder försäkringen för de flesta modeller.

Mer om Retroförsäkringen

Enduro och trial

Vår specialanpassade försäkring är utformad för ägare av enduro- eller trialmotorcyklar. Försäkringen är skräddarsydd för att passa de unika behoven vid enduro- eller trialkörning, och inkluderar ersättning för skador som kan uppstå under transport. Krav på säker fastlåsning är en del av försäkringsvillkoren.

Mer om Enduro- och trialförsäkringen

Trafikskoleförsäkring

MC Trafikskoleförsäkring är en specialiserad försäkring utvecklad för verksamheter som erbjuder motorcykelkörkortsutbildning. Försäkringen erbjuder en rad fördelar anpassade för trafikskolor, och gäller året runt, utan krav på av- och påställning.

Mer om Trafikskoleförsäkringen

Mc-stipendiet

På Svedea brinner vi för hojkulturen och är engagerade i att fler ska få möjlighet att uppleva glädjen med att köra mc. Genom vårt Mc-stipendie, ger vi en unik möjlighet för hojälskare att förverkliga sin dröm att ta mc-kort. Med upp till 20 000 kronor i bidrag, friheten att välja trafikskola, och personlig vägledning, vill vi främja hojåkandet.

Mer om mc-stipendiet

Självrisker

Här kan du se alla aktuella självrisker som gäller för vår Mc-försäkring.

Mer om självrisker

Bli ombud

Vill du sälja våra mc-försäkringar? Nedan kan du ansöka om att bli ombud hos oss!

Mer om att bli ombud

Vad täcker försäkringen?

Du kan läsa mer om försäkringen i förköpsinformationen och i de fullständiga villkoren.

Mer om våra villkor

Facebook

Instagram