Sök på Svedea.se

Anmäl din skada för hund

Vårt mål är att ta hand om alla skador så snabbt och smidigt som möjligt. Har du några frågor om vår skadereglering kan du alltid ringa oss.

Ersättning för veterinärvårdskostnader

Här gör du en anmälan när du vill få ersättning för veterinärvårdskostnader. Antingen om din hund har drabbats av en ny skada eller om du vill komplettera en tidigare anmäld skada med nya uppgifter.

Anmäl en ny skada Komplettera din skadeanmälan

Ersättning för livskada, förlorad avel eller andra skador

Här gör du en anmälan om du har en livförsäkring och din hund har avlidit, försvunnit eller blivit påkörd. Anmälan gäller även dig som har en avelsförsäkring och hunden har förlorat avelsförmågan. Detsamma gäller dig som har en användbarhetsförsäkring och vill söka ersättning för förlorad användbarhet.

Anmäl en ny skada

Om du vill direktreglera

Med direktreglering sköts försäkringsärendet direkt på djursjukhuset och du slipper ligga ute med pengar för veterinärbesöket  -  vi på Svedea betalar din ersättning direkt till djursjukhuset eller kliniken. Du betalar bara din självrisk och de delar av behandlingen som inte ingår i försäkringen. 

Så här gör du för att direktreglera

FirstVet

FirstVet är en digital veterinärklinik där du får hjälp med enklare undersökningar av din hund. Besöken sker via video i din mobil, surfplatta eller dator. När du bokar ett besök anger du enkelt Svedea som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting extra. 

Mer om veterinärvårdsbesök hos FirstVet

Facebook

Instagram