Så här anmäler du din skada

Vårt mål är att ta hand om alla skador så snabbt och smidigt som möjligt. Du anmäler din skada direkt här på webben eller genom att ladda ner en skadeblankett. Vill du direktreglera går det givetvis också bra.

Anmäl veterinärvårdskostnader 

Vill du få ersättning för veterinärvård kan du fylla i anmälan online (länk). Du kan även skicka in dina kvitton med post. I så fall märker du kvittona med ditt försäkringsnummer eller personnummer och hundens namn. Bifoga även ett kontonummer dit du vill ha eventuell ersättning.    

Anmäl din skada här!

Anmäl andra skador 

Om du vill anmäla annan skada än veterinärvård fyller du i en skadeblankett som du sedan mejlar eller skickar in per post. Fyller du i blanketten på datorn behöver du först spara ner den innan du fyller i. 

Ladda ner en skadeblankett här!

Det här händer efter din anmälan 

När vi har tagit emot din skadeanmälan kommer vi att göra en bedömning av den. Om vi behöver komplettera uppgifter kring skadan kontaktar vi dig så snart som möjligt, oftast via mejl eller brev. Du får sedan ett skriftligt besked hur vi har bedömt skadan.  

Direktreglering – vad är det? 

Med direktreglering slipper du ligga ute med pengar för veterinärbesöket – vi på Svedea betalar din ersättning direkt till djursjukhuset eller kliniken. Du betalar bara din självrisk och de delar av behandlingen som inte ingår i försäkringen. Så här gör du! 

FirstVet 

FirstVet är en digital veterinärklinik där du får hjälp med enklare undersökningar av din hund. Besöken sker via video i din telefon, dator eller surfplatta. – ange bara ditt försäkringsnummer och att du är kund hos Svedea så är besöket dessutom gratis! Här kan du läsa mer om FirstVet! 

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.