Sök på Svedea.se

En jägare klappar sin hund

Vi ser till att din älghund får rätt skydd!

Visste du att Svedea har ett samarbete med Svenska Älghundklubben? Det är ett förtroende vi är väldigt glada över – och som gynnar dig som klubbmedlem!

Från en jägare till en annan

På Svedea har vi ett passionerat förhållande till allt vi försäkrar och det gäller naturligtvis även jakthundar. Vi är flera på företaget som jagar själva så vi förstår hur verkligheten kan se ut på jaktpassen. Med hjälp av dessa insikter har vi satt samman vår jakthundsförsäkring som ger dig ett omfattande skydd utan att tumma på prisvärdheten.

Vi ger dig skyddet du behöver – och 5 % medlemsrabatt

Vi vet hur mycket en rätt tränad älghund betyder och därför vill vi att du ska känna dig helt trygg med vår jakthundsförsäkring om oturen är framme. Med Svedea får du:

Bara för dig som medlem:

Ingår alltid:

Jakt är viltvård

Diskussioner kring jakt har förekommit länge. Vi är positiva till den och ser den som en naturlig del i vårt samhälle. Jakt reglerar viltbeståndet, är avgörande för en fungerande viltvård och bedrivs med hög etik och utan onödigt lidande här i Sverige. Att hålla viltstammarna nere är också mycket viktigt ur trafiksäkerhetssynpunkt.

För all jakt behövs hunden och det krävs hundar av rätt ras med rätt utbildning för den specifika jaktuppgiften. Därför tycker vi det är så viktigt att kunna erbjuda ett skydd som på olika sätt träder in och skyddar din älghund på bästa sätt.

Vad kostar det att försäkra min älghund?

Hundens födelsedatum

Du kan också ringa oss på 0771-160 190 eller kontakta något av våra kunniga ombud

Facebook

Instagram