Sök på Svedea.se

Snölandskap i solnedgång.

Snöskoterns dag

En av säsongens riktiga höjdpunkter i Snöskotersverige är Snöskoterns dag. Handlare från hela landet laddar upp med skotrar, tillbehör, erbjudanden och aktiviteter, och du är varmt välkommen!

Vi älskar och stödjer svenskt skoterliv

Vi på Svedea brinner för snöskoterlivet i Sverige och gör därför det vi kan för att stödja det, bland annat med årliga bidrag på sammanlagt en miljon kronor från vår skoterfond.

Vi är specialister på det vi försäkrar och därför också ledande på försäkring för moderna maskiner. Vi har naturligtvis lokala kontor i Umeå och Hammarstrand så många av oss är själva inbitna åkare som älskar skoterlivet!

Självklart kommer vi att finnas på plats på utvalda ställen under Snöskoterns dag och ser mycket fram emot att träffa kanske just dig.

Träffa oss på Snöskoterns dag

Snöskoterns dag är precis som vanligt ett lokalt event med aktiviteter hos handlare runt om hela Snöskotersverige. I år kan du hitta oss på flertalet orter och vi pratar gärna maskiner, tillbehör och såklart – försäkringar.

Här kommer vi att vara på plats:

Håll gärna utkik i våra digitala kanaler för fler detaljer när det närmar sig. Program, erbjudanden och öppettider kan skilja sig åt under Snöskoterns dag. Här hittar du alla lokala event.

Hoppas att vi ses!

Upptäck mer inom snöskoter

Facebook

Instagram