Sök på Svedea.se

Yamaha snöskoter­försäkring

  • Snabbare ersättning vid stöld

  • Reparation med originaldelar

  • XL-tillägg ingår utan extra kostnad

En snöskoterförare i blått och svart åker genom ett snöigt, skogsbeklätt landskap med höga snödrivor och träd täckta av tjock snö En snöskoterförare i blått och svart åker genom ett snöigt, skogsbeklätt landskap med höga snödrivor och träd täckta av tjock snö

Se pris och köp skoterförsäkring

ABC 123
Ditt personnummer

Snabbare ersättning vid stöld

Om din snöskoter blir stulen får du ersättning redan efter 15 dagar (istället för 30 dagar) om din snöskoter inte kommit tillrätta.

Reparation med originaldelar

Med Yamahas märkesförsäkring reparerar vi alltid din skoter med originaldelar hos en auktoriserad Yamaha-verkstad.

XL-tillägg ingår utan extra kostnad

Köper du helförsäkring ingår vår populära tilläggsförsäkring XL helt utan extra kostnad (värde 290 kr).

Försäkra din snöskoter från Yamaha

Yamaha är en ikon inom motorsport, inte minst bland oss snöskoter­entusiaster. Märket är känt för sin innovation och kvalitet och erbjuder pålitliga snöskotrar även för de mest krävande vinter­förhållandena.

Oavsett om du gillar äventyr i djupsnö eller om du är ny inom skoter­livet och föredrar lugna turer på väl­preparerade spår har Yamaha en snöskoter för dig. 

Tillsammans med Yamaha Motor Scandinavia har vi tagit fram en riktigt bra försäkring för dig som har en snö­skoter från Yamaha – så att du kan känna dig trygg oavsett var dina äventyr tar dig.

Snöskoterförare i blå jacka kör ner för ett snötäckt berg på en snöskoter från Yamaha, med medaljer i bild som visar att Svedea har haft Sveriges nöjdaste privatkunder inom fordonsförsäkring fem år i rad.

Nöjdast kunder fem år i rad

Svenskt Kvalitetsindex har för femte året i rad utnämnt oss till bolaget med Sveriges nöjdaste kunder inom fordons­försäkring. Men, det är inte målet. Bara början!

Läs mer

Försäkringens innehåll

Innehåll och självrisker

Trafikskada

Brand

Bärgningsersättning

Lyktglas

Maskinskada

Rättsskydd

Stöld

Vindruta

Vagnskada

Extra ersättning vid dödsfall

Extra ersättning vid olycksfall

Krishantering

Stilleståndsersättning

Utökad ersättning för utrustning och tillbehör

Villkor och information

I förköpsinformationen och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

Våra villkor

Så säger våra kunder

Vi är stolta över våra höga betyg på kundnöjdhet! Så här hanterar vi kundomdömen: Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

4.9

Baserat på 730 omdömen

Facebook

Instagram