Sök på Svedea.se

Försäkringsfolk i skinnställ

Vi älskar motorcykel och känner ”alla” som har mc som levebröd. Vårt kontaktnät med mc-organisationer, verkstäder, återförsäljare och generalagenter är oöverträffat. Det vinner våra kunder på.

Att köra mc är en livsstil för väldigt många av våra kunder. Det vet vi och därför är det också självklart för oss att inte bara vara ett vanligt försäkringsbolag utan att aktivt delta i mc-communityn. Därför samarbetar vi med merparten av alla mc-märken i Sverige, med MC-sveriges största BMW-klubb och med SMC som har fler än 60 000 medlemmar. Och vi känner massor av hojåkare.

"Svedea har verkligen stor kunskap om motorcyklar”
- Eva Bergh har sina motorcyklar försäkrade hos Svedea

På Svedea har vi ett passionerat intresse för motorcykel och lyssnar noga på hur snacket går bland mc-ägare. Genom att vara ”mitt i branschen” skaffar vi oss viktig kunskap som hjälper oss i vår produktutveckling och när vi tar hand om skador. Att få prata med någon som förstår gör stor skillnad.

"För mig och många av våra kunder är livet ett före/efter mc. Att få prata hoj med våra passionerade kunder är verkligen en bonus med mitt jobb." 
- Linda Jansson, teamchef kundnavet

Facebook

Instagram