Sök på Svedea.se

Mc med appen Detecht

Tillsammans för säker mc-körning

Vi verkar för en säkrare trafikmiljö och samarbetar därför bland annat med Detecht – en tjänst för motorcyklister som ger förare och närstående en tryggare upplevelse. Uppkoppling mot SOS Alarm är bara ett exempel.

Den svenskutvecklade appen Detecht är en tjänst som fokuserar på tre saker för dig som motorcyklist: säkerhet, att upptäcka och utforska samt interaktionen hojåkare emellan.

Mer än bara säkerhet

Med ett registrerat konto hos Detecht får du bland annat tillgång till kraschdetektering och möjligheten att lägga in en nödkontakt i appen. Om en olycka skulle inträffa larmas automatiskt din nödkontakt. I appen kan du som användare även ta del av och själv rapportera vägvarningar i form av rullgrus, potthål och halka.

Säkerhetsfunktionerna utgör grunden i Detechts app, men den innehåller så mycket mer. Här kan vi hojåkare dela med oss av våra favoritrutter, få förslag på turer, interagera med andra hojåkare och samla massor med körstatistik.

Mc Rullgrus

30 % rabatt på Detecht Premium årsabonnemang

Till Detecht

30 % rabatt på Detecht Premium

Har du din mc försäkrad hos Svedea får du, utan extra kostnad, tillgång till ett premiumabonnemang hos Detecht med 30 % rabatt. Abonnemanget omfattar bland annat ett automatiskt kraschlarm med direktuppkoppling till SOS Alarm vid en olycka samt möjligheten att dela din position med nära och kära för att öka tryggheten när du är ute och kör ensam. Oavsett om du är en erfaren förare eller precis har tagit ditt mc-kort är vi övertygade om att detta är något du inte vill missa.

Kopiera och ange ditt försäkringsnummer när du aktiverar din prenumeration. Försäkringsnumret hittar du på ditt försäkringsbrev eller Mina sidor.

Aktivera din prenumeration här

Ladda ner appen på Google Play eller hämta i App Store.

Facebook

Instagram