Försäkra din Arctic Cat-ATV

Textron Sweden AB har tillsammans med Svedea tagit fram en riktigt bra försäkring bara för dig som köper en Arctic Cat.

Därför ska du välja Arctic Cat ATV-försäkring

Vi har samlat några av de mest uppskattade fördelarna med vår försäkring för Arctic Cat ATV.

  • Unik maskinförsäkring – Om din Arctic Cat är högst sex år gammal och har körts högst 1 500 mil eller 500 gångtimmar kan du få ersättning för skador på exempelvis motor och kraftöverföring.
  • Ersättning för utrustning och tillbehör – Du kan få upp till 80 000 kr i ersättning om utrustningen till din Arctic Cat skadas eller blir stulen.
  • Bärgningsersättning – om din Arctic Cat drabbas av driftstopp ersätter vi kostnaderna för de åtgärder som vidtas för att den ska nå vägnätet, helt utan självrisk.
  • Olycksfallsförsäkring – I Arctic Cat Försäkring ingår en olycksfallsförsäkring för både förare och passagerare som ersätter medicinsk invaliditet upp till 1 000 000 kr. Den lämnar även ersättning med 10 000 kr vid akut sjukhusvistelse i minst tre dygn.
  • Nyvärdesersättning – Om din Arctic Cat totalskadades när den är yngre än ett år ersätter vi den med en ny Arctic Cat av samma typ och årsmodell.

Köp Arctic Cat Försäkring hos din återförsäljare

Arctic Cat Försäkring kan du köpa hos en auktoriserad återförsäljare i samband med att du köper en ny eller begagnad Arctic Cat ATV. Hitta din närmaste Arctic Cat-återförsäljare.

Vill du veta mer?