Sportfiskarnas båtförsäkring

Se ditt pris

Du kan även se pris på båtförsäkring.

Sveriges nöjdaste privatkunder - SKI 2019

Med passion för fiske i över 100 år

Visste du att Sportfiskarna oförtrutet har jobbat för att förbättra förutsättningarna för Sveriges fiskeentusiaster i över hundra år? Idag har Sportfiskarna fler än 60 000 medlemmar fördelat på 26 distrikt och cirka 400 föreningar över hela landet. Fiskeintresserade som engageras i mängder med aktiviteter som anordnas från norr till söder. En stor del av deras verksamhet ägnas åt ungdomsverksamhet för att stötta återväxten samt stora insatser för miljön, t.ex. förbättra vattenmiljön och livsvillkoren för vår fisk.

För oss som älskar att fiska gör Sportfiskarna storverk. Vi på Svedea har stor respekt för deras arbete och är stolta och glada över att de valt oss att samarbeta med för Sportfiskarnas båtförsäkring. För att stötta Sportfiskarnas verksamhet ger vi dem 5 % av försäkringspremien det första året medlemmen har vår försäkring.

Försäkring för dig som är medlem i Sportfiskarna

Allt fler fiskare investerar i en bra båt som lämpar sig för fiske. Därför erbjuder vi nu tillsammans med Sportfiskarna en helt ny båtförsäkring som bättre tar hänsyn till dina behov. Du väljer mellan tre olika försäkringspaket – alla anpassade för dig som fiskar.

Bättre skydd för fiskeutrustning

Med Sportfiskarnas båtförsäkring får du bland annat bättre skydd för din fiskeutrustning. Försäkringen täcker nämligen fast monterad utrustning som trollingrigg eller spöhållare och dessutom täcker den lös utrustning som spön, drag och kläder upp till 30 000 kr när du inte ligger i hemmahamnen.

Många fördelar

Förutom att du får bättre skydd för din fiskeutrustning så ingår även hjälpmotor i båtens värde. Dessutom har båtförsäkringen samma självrisk för sjöskada året runt och den täcker även trailer med ett värde upp till 30 000 kronor.

Undrar du något?

Har du frågor eller behöver hjälp så ring oss gärna på 0771-160 190 eller mejla till kundnavet@svedea.se så hjälper vi dig.

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.