750 000 kr till era skoterleder!

Vi vet hur mycket obetalt arbete ni lägger ned i skoterklubbarna. Därför bildade vi Skoterfonden 2012, som sedan dess delat ut ca en miljon kr till en lång rad olika klubbprojekt. Som en del av fonden lanserar vi nu även ett ledbidrag!

Ledbidrag – en viktig hjälp på vägen

Alla vet vi hur viktiga skoterlederna är för en klubb och vilken arbetsinsats som ibland krävs för att hålla dem i form. Därför vill vi bidra på vårt sätt genom att introducera vårt ledbidrag. Alla klubbar som har ett samarbete med Svedea kan söka ledbidrag. Om din klubb inte samarbetar med oss idag så ansluter ni er som samarbetspartner här.

Pengarna ska användas till skötsel av skoterleder som t ex sladdning, röjning och annat som hör till det löpande underhållet. Det enda ni behöver göra är att redovisa, och kunna styrka, det antal mil ni har att underhålla. Då kan ni få ett ledbidrag som står i direkt förhållande till det antal mil er klubb ansvarar för och de antal klubbar som söker bidrag.

Ansök till din klubb fram till 30 november

Ett ledbidrag kan bidra till att fler får njuta av säkra leder, härliga skoterturer och fina utflyktsmål. Därför är alla klubbar vi samarbetar med varmt välkomna att söka fram till den 30 november! De klubbar som får del av fonden meddelas under december månad. Klubbarna presenteras sedan på vår hemsida samt i sociala medier.

Gör din ansökan här

Vad innebär Skoterfonden?

På Svedea älskar vi skoterlivet och vet hur mycket frivilligt arbete och energi som läggs ned för att utveckla det. Därför startade Svedea Skoterfonden. Sedan 2012 har vi på så sätt kunnat stötta svenskt skoterliv och i dag avsätter vi en miljon kronor per år för detta arbete.

Ledbidraget – en del av Skoterfonden

Ledbidraget är en del av Skoterfonden. Via det kan alla anslutna skoterklubbar ansöka om, och dela på vårt ledbidrag på 750 000 kr som vi avsätter för löpande underhåll av skoterleder. Det ekonomiska bidraget står i direkt förhållande till det antal mil skoterled som klubben håller i bra skick. Dessutom kan alla anslutna klubbar söka projektbidrag en gång per år till ett sammanlagt belopp om 250 000 kr per år. Projektbidraget skall då gå till ett ändamål som gynnar klubben, medlemmarna och skoteråkandet.

 

Tillbaka till startsidan

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.