Sök på Svedea.se

Projektbidraget – en del av Skoterfonden

Varje år delar vi ut 250 000 kronor ur Skoterfonden till klubbprojekt som ökar säkerheten, bidrar till en bättre naturupplevelse eller på annat sätt främjar skoteråkning.

Projektbidraget – en del av Skoterfonden

På Svedea älskar vi skoterlivet och vet hur mycket frivilligt arbete och energi som läggs ner på att utveckla det. Därför startade vi Skoterfonden. Sedan 2012 har vi genom den kunnat stötta svenskt skoterliv och i dag avsätter vi en miljon kronor per år för detta arbete.

Det finns alltid något i och kring en skoterklubb som saknas eller behöver rustas upp. Är det till exempel dags för inköp av en ny ledskoter, bygge av en rast- och grillstuga, eller att säkra en överfart? Då kan din klubb ansöka om finansiering genom Skoterfondens projektbidrag!

Ansökan görs i februari

Ansökan är öppen under februari varje år. Alla klubbar som har ett samarbete med Svedea kan söka projektbidrag då ansökningsperioden är öppen.

Om din klubb inte samarbetar med oss i dag, så ansluter ni er som samarbetspartner här.

Bidrag till projekt som gynnar klubbverksamheten

Via Skoterfondens projektbidrag kan alla skoterklubbar som är anslutna till Svedea ansöka om, och dela på, vårt projektbidrag på 250 000 kronor som vi delar ut för projekt som ligger landets klubbar varmt om hjärtat.

Varje enskild klubb kan ansöka om upp till 75 000 kronor – pengar som ska gå till ett ändamål som gynnar klubben och dess medlemmar.

NYHET! 2024 års mottagare av vårt projektbidrag

Nu har årets mottagare av Skoterfondens projektbidrag utsetts. I år får åtta av landets skoterklubbar dela på det totala bidraget om 250 000 kronor, pengar som kommer att gå till alltifrån brobygge till inköp av en skotersladd.

Tidigare mottagare av Skoterfondens projektbidrag

I mer än tio år har Svedea gett landets skoterklubbar möjligheten att få ekonomiskt stöd till ett klubbprojekt. 

Tidigare mottagare av Skoterfondens projektbidrag

Facebook

Instagram