Sök på Svedea.se

2017-12-19

Ny chans för hundägare att söka stipendium

För tredje året i rad har hundägare möjlighet att söka stipendium för att uppfylla sina hunddrömmar och utvecklas tillsammans med sin hund. Det är försäkringsspecialisten Svedea som står bakom Hundstipendiet som kommer att dela ut totalt 50 000 kronor till hundägare under 2018.

För två år sedan inrättade Svedea ett stipendium för att ge hundägare möjlighet att utvecklas tillsammans med sina hundar och förbättra relationen mellan ägare och hund. Hundstipendiet har fått ett varmt välkomnande – på två år har fler än 1 000 personer ansökt och totalt har 26 hundar och ägare fått del av stipendiet.  

– Jag vet att vardagen med hund kan vara krävande och jag vet hur mycket det betyder att ha en riktigt bra relation med sin hund. Ända sedan starten har det funnits ett stort intresse för stipendiet och jag är glad att vi på nytt kan ge hundägare möjlighet att göra något både roligt och nyttigt med sin hund, säger Odd Einar Bruem, chef för djurförsäkring på Svedea.

Hundägare kan söka pengar ur Hundstipendiet till olika utbildningsaktiviteter, till exempel hundkurser, föreläsningar eller privatträning. Totalt delas 50 000 kronor ut och en enskild person kan ansöka om upp till 10 000 kronor.

Ansökan kan göras fram till den 31 januari på ​svedea.se/hundstipendiet

För mer information kontakta:

Odd Einar Bruem

Chef djurförsäkring

08-790 03 33 oddeinar.bruem@svedea.se

Facebook

Instagram