Sök på Svedea.se

Svedea arrangerar Hundstipendiet 2023 på Hesselby Slott.

Svedea arrangerar Hundstipendiet 2023 på Hesselby Slott.

2023-01-05

Hundstipendiet på Hesselby Slott nu öppet att söka!

Svedea upprepar förra årets succé och arrangerar även 2023 Hundstipendiet i slottsmiljö. Den 27–28 maj blir det hundvänliga Hesselby Slott som välkomnar stipendiater och hundar för att prova på hundsporter med proffs. Ansökningsperioden pågår till 5 mars.

Syftet med Hundstipendiet är att ge hundägare möjlighet att utvecklas tillsammans med sina hundar och umgås med likasinnade i skön slottsmiljö. Arrangemanget genomförs under professionell handledning av två erfarna hundpsykologer och hundinstruktörer.

– Förra årets satsning på att genomföra Hundstipendiet på ett slott blev verkligen en lyckträff! Alla stipendiater var väldigt nöjda med hela upplägget, från övernattning och middag till programmet med föreläsningar och träning på rallylydnad och nosework. Vi hade två fantastiska och roliga dagar tillsammans och jag är säker på att det blir lika bra 2023! säger Catalina Gustafsson, ansvarig för Hundstipendiet på Svedea.

– Jag och Monica från Glada Jyckar kan bara hålla med. Väldigt professionellt arrangerat, fantastiskt engagerade stipendiater och härliga hundar! Det var tydligt att både hundar och deras hussar och mattar tyckte det var kul med de praktiska övningarna. Vi ser båda fram mot att få träffa årets stipendiater, säger Kicki Fellstenius, grundare och ägare till Glada Jyckar.

Hundstipendiet 27–28 maj

Stipendiaterna kan räkna med en aktiv helg som även rymmer trevlig samvaro, god mat och skön sömn på anrika Hesselby Slott i västra Stockholm. Ur innehållet:

  • Övernattning i enkelrum
  • Frukost, lunch och middag
  • Föreläsning
  • Träning i nosework och rallylydnad
  • Professionell handledning 

Så söker man hundstipendiet

Ansökan görs på svedea.se/hundstipendiet senast den 5 mars 2023.

För mer information kontakta:

Catalina Gustafsson

Ansvarig Hundstipendiet

072-736 03 35 catalina.gustafsson@svedea.se

Facebook

Instagram