Sök på Svedea.se

Motala Båtvarv är Årets marinverkstad 2023

Motala Båtvarv är Årets marinverkstad 2023

2023-11-28

Båtsveriges bästa handlare och verkstäder utnämnda!

Svedea har utnämnt Motala Båtvarv och Marinkompaniet till Årets marinverkstad respektive Årets marinhandlare 2023. De båda bolagen har fått bäst betyg av kunderna vad gäller bemötande, service och kvalitet i respektive kategori.

Båthandeln spelar en central roll i svenskt båtliv och förser oss entusiaster med ett brett utbud av båtar och tillbehör. Tillsammans med verkstäderna, som bidrar med ovärderlig service och underhåll, upprätthålls en stark och hållbar båtkultur. Ett vitalt båtliv vill Svedea uppmärksamma genom att varje år utse de bästa handlarna och verkstäderna.

– Utan marinhandlarna och verkstäderna hade vi inte haft något båtliv alls, så enkelt är det. Och de har inte haft det lätt de senaste åren, med både pandemi och lågkonjunktur att brottas med. Men trots dessa utmaningar visar våra nominerade imponerande resultat när kunderna får säga sitt, säger Henrik Eurén, Svedea.

Årets Marinhandlare 2023

  1. Marinkompaniet i Syd AB i Karlshamn
  2. MMG Marine AB i Karlshamn
  3. Borgs Motor AB i Kumla

Årets Marinverkstad 2023

  1. AB Motala Båtvarv i Motala
  2. Sjö & Landservice JPL AB i Stockholm
  3. Outboard Service i Stockholm AB i Stockholm

– Vi är väldigt glada och stolta över våra marina partners över lag och årets insatser är riktigt grymma. Det gäller i synnerhet våra toppkandidater, Marinkompaniet och Motala Båtvarv, som båda visat fantastiska resultat vad gäller kundnöjdhet och problemlösning, säger Henrik Eurén.

Så går bedömningen till

Efter varje köp av båt eller vattenskoter och verkstadsbesök får kunden besvara ett antal frågor som rör bemötande, service och kvalitet. Därefter utser en jury vilka vinnarna är baserat på kundernas omdömen.

Motiveringar och tidigare pristagare finns här.

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Key account manager och verksamhetsutveckling

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram