Sök på Svedea.se

Gestrike Marincenter är Årets marinhandlare.

Gestrike Marincenter är Årets marinhandlare.

2022-11-24

Årets marinverkstad och marinhandlare 2022 utnämnda!

Svedea har utnämnt Oxelösunds Båt & Motor till Årets marinverkstad och Gestrike Marincenter till Årets marinhandlare. Utmärkelserna är resultatet av kundernas betyg vad gäller bemötande, service och kvalitet.

Landets marinhandlare, verkstäder och varv utgör ett självklart nav i båtbranschen. För att lyfta och uppmärksamma dessa marina specialister instiftade Svedea utmärkelserna Årets marinhandlare och marinverkstad 2016. Det juryn granskar är framför allt höga omdömen från kunder i samband med köp eller reparation av båtar och vattenskotrar.

– Nu har vi haft tre båtsäsonger som alla varit tuffa utmaningar för marinbranschen. Olika omvärldsfaktorer har verkligen ställt krav på alla aktörer. Därför är det extra kul att se hur väl våra nominerade verkstäder och handlare håller kvaliteten uppe, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbete på Svedea.

Årets Marinhandlare 2022

  1. Gestrike Marincenter, Sandviken
  2. Järnbröderna, Billdal
  3. MMG Marine, Karlshamn

Årets Marinverkstad  2022

  1. Oxelösunds Båt & Motor, Oxelösund
  2. Marine Store, Norrtälje
  3. Steve Olsson Båt, Göteborg

 – Både handlare och verkstäder på årets topp tre-listor har gjort imponerande insatser under säsongen! Samtliga pristagare utmärker sig med extra höga betyg på bemötande och ett proaktivt förhållningssätt gentemot sina kunder. Det är precis sånt vi hoppas se i kundernas omdömen, säger Henrik Eurén.

Motiveringar och tidigare pristagare finns här.

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Chef partnersamarbete

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram